Αυλαία με Γιουρόπα Λιγκ αύριο ημέρα απεργίας

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα ματς για την φάση των ΄΄16΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ και τα γράφουμε μία μέρα νωρίτερα νωρίτερα γιατί την Πέμπτη υπάρχει η απεργία. Στην Σκωτία η Αϊντχόφεν φιλοξενείται από την Ρέϊντζερς στην ρεβάνς του 0-0 με την παράδοση πάντως να είναι υπερ των Σκωτσέζων. Ο άσος δίνει 2,50, το Χ […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα ματς για την φάση των ΄΄16΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ και τα γράφουμε μία μέρα νωρίτερα νωρίτερα γιατί την Πέμπτη υπάρχει η απεργία.

Στην Σκωτία η Αϊντχόφεν φιλοξενείται από την Ρέϊντζερς στην ρεβάνς του 0-0 με την παράδοση πάντως να είναι υπερ των Σκωτσέζων. Ο άσος δίνει 2,50, το Χ 3,10 και το διπλό 2,35. Η Λεβερκούζεν ψάχνει το θαύμα με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ που είχε κερδίσει 2-3 στο πρώτο ματς . 1,95 δίνει η νίκη των Ισπανών.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ και τα πάντα είναι ανοικτά  (1,35 μόλις ο άσος πάντως ) ενώ η ΤΣΣΚΑ Μ. θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0  με την Πόρτο που φέτος είναι φτιαγμένη για ψηλά. Η νίκη των Πορτογάλων  πληρώνει 1,40.

Ο Αγιαξ ηττήθηκε 1-0 από  την Σπαρτάκ Μ. η οποία πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και πάει στη Μόσχα για την ανατροπή (2,30 / 3,25/ 2,50 ). Η Μπενφίκα αν και κέρδισε 2-1 την  Παρί Σ.Ζ θα έχει δύσκολο έργο (2,30 ο άσος).

Η κουρασμένη Μάντσεστερ Σίτι καλείται να ανατρέψει την ήττα με  2-0 στο Κίεβο από την Ντιναμό Κ. ( 1,35 ). Τέλος, η Ζενίτ έχει καλή ομάδα αλλά και η Τβέντε παίζει μπαλάρα και μετά το 3-0 στην Ολλανδία οι Ρώσοι κυνηγάνε την σούπερ ανατροπή (1,50 η νίκη της Ζενίτ).

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Εστουντιάντες – Γκουαρανί αλλά με χαμηλή απόδοση , μόλις 1,20.

  • Ποιοτικό λοιπόν και το κουπόνι της Πέμπτης και  καλό ταμείο σε όλους! Τα λέμε την Παρασκευή ξανά που θα έχει λήξει και η απεργία.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook