Σούπερ φαβορί η Ελλάδα για διπλό στην Μάλτα

Αυτό το Σάββατο είναι αφιερωμένο στις εθνικές ομάδες με τους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012 μετά από μήνες να επιστρέφουν.  Αυτό σημαίνει ότι και στοιχηματικά θα κινηθούμε σε αυτούς τους ρυθμούς . Επίσης υπάρχον αγώνες από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία και Ισπανία αλλά αρκετά ματς από Αργεντινή και Η.Π.Α. Για […]

Αυτό το Σάββατο είναι αφιερωμένο στις εθνικές ομάδες με τους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012 μετά από μήνες να επιστρέφουν.  Αυτό σημαίνει ότι και στοιχηματικά θα κινηθούμε σε αυτούς τους ρυθμούς .

Επίσης υπάρχον αγώνες από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία και Ισπανία αλλά αρκετά ματς από Αργεντινή και Η.Π.Α.

  • Για να τα σχολιάσουμε όμως πιο διεξοδικά.

Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική μας ομάδα, που βρίσκεται στον 6ο όμιλο,  η εκτός έδρας νίκη στην Μάλτα για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. 1,10 μόλις το διπλό μας. Για τον ίδιο όμιλο η αήττητη Γεωργία φιλοξενεί την πρωτοπόρο Κροατία (5,00 / 3,50 / 1,50) και το Ισραήλ την Λετονία (1,45).

Από τα άλλα ματς ξεχωρίζουν το Αρμενία – Ρωσία στον δεύτερο όμιλο (1,40 το διπλό), το Ουαλία – Αγγλία στον έβδομο όμιλο (1,35 η νίκη των Αγγλων) αλλά και το Βουλγαρία – Ελβετία για τον ίδιο όμιλο ( 2,35 / 3,20 / 2,40) και το Σκανδιναβικό ντέρμπι Νορβηγία – Δανία στον όγδοο όμιλο (2,20 / 3,10 / 2,65).

Από τα άλλα θα ξεχωρίζαμε τον άσο της Λέϊτον επί της Γέοβιλ για την Α΄Αγγλίας (1,70) αλλά και της Ντανφέρμλιν κόντρα στην Πάτρικ στην Α΄ Σκωτίας (1,65).

Αμφίρροπο το Κόρδοβα – Ταραγόνα στην Β΄ Ισπανίας ( 2,05 / 3,00 / 3,00 ) όπως και το Ασκολι – Τορίνο για την Β΄Ιταλίας ( 2,60 ο άσος, 2,70 το Χ και 2,50 το διπλό).

Ο άσος της Ρίβερ Πλέϊτ επί της Νιούελς είναι ισχυρός στην Αργεντινη (1,70) .

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με την ξεχωριστή ενότητα ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα να έχουμε!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook