Σε Τουρκία και Γερμανία χτυπάει η καρδιά του κουπονιού

Παρασκευή σήμερα και στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς από την Μπουντεσλίγκα και την Τουρκία. Ακόμα αγώνες από την Νορβηγία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία,Ιταλία, Αγγλία και Ολλανδία. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε μία αναμέτρηση από το Μεξικό. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά […]

Παρασκευή σήμερα και στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς από την Μπουντεσλίγκα και την Τουρκία.

Ακόμα αγώνες από την Νορβηγία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία,Ιταλία, Αγγλία και Ολλανδία. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε μία αναμέτρηση από το Μεξικό.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλά κέρδη.

Για την 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στο σημερινό μοναδικό ματς υπάρχει ντέρμπι για την ουρά. Η ουραγός Γκλάντμπαχ θα έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενη την Καϊζερσλάουτερν που επίσης καίγεται για την νίκη. Ο άσος δίνει 2,05, το Χ 3,35 και το διπλό 2,75. Δύσκολο ματς και με στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Για το Τουρκικό πρωτάθλημα η απογοητευτική Γαλατά Σαράϊ αγωνίζεται στο σούπερ ντέρμπι της Πόλης με την Φενερμπαχτσέ που δίνει μάχη για τον τίτλο και είναι στην κορυφή.Το 2 πληρώνει 2,05 αλλά δεν θα έρθει τόσο εύκολα.

Στο Πορτογαλία η Πορτιμονένσε παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή υποδεχόμενη την Γκιμαράες που πάει για Ευρώπη ( 2,80 / 3,00 / 2,15).

Στην Ολλανδία, η  Αλκμάαρ έχει τον πρώτο λόγο για νίκη με αντίπαλο την Φίτεσε που είναι στην πρώτη πεντάδα (1,25 ο άσσος).

Από τα άλλα ματς για την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την 27η αγωνιστική τρία είναι τα ματς της Παρασκευής. Η αδύνατη φέτος Ίγκολσταντ φιλοξενεί την Χέρτα που είναι ψηλά και εντυπωσιάζει (1,85 το διπλό). Για την Β΄Γαλλίας πιθανός ο άσος στο Σατορού – Βάν  (1,75).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live στις 14.00 μέχρι τις 18.00 . Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής) . Περισσότερα για το στοίχημα επίσης στην καθημερινή εκπομπή (εκτός Σαββάτου και Κυριακής επίσης) στο ΄Γήπεδο του Αθλέτικ΄  18.00-20.00 με το Athletic Bet.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook