Το μαδριλένικο “el clasico” Ατλέτικο-Ρεάλ συναρπάζει

Tο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ ξεχωρίζει στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου που όπως κάθε φορά έχει καλές ευκαιρίες  για κέρδος. Στο πρόγραμμα  υπάρχουν πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή, τις Η.Π.Α και το Μεξικό. Στην Αγγλία (30η αγ.) απουσιάζει το μεγάλο […]

Tο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ ξεχωρίζει στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου που όπως κάθε φορά έχει καλές ευκαιρίες  για κέρδος. Στο πρόγραμμα  υπάρχουν πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και ματς από την Αργεντινή, τις Η.Π.Α και το Μεξικό.

Στην Αγγλία (30η αγ.) απουσιάζει το μεγάλο ματς το Σάββατο. Στο Λονδίνο τοπικό ντέρμπι με την Τότεναμ να έχει τον πρώτο λόγο για νίκη επί Γουέστ Χάμ (1,50). Εύκολο έργο αναμένεται να έχει και η Μάντσεστερ Γ. υποδεχόμενη την Μπόλτον (1,30) ενώ η Άρσεναλ θέλει να διατηρηθεί στο -3 από τους “κόκκινους διαβόλους”, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, η οποία δεν έχει χάσει στα τελευταία τρία παιχνίδια στο “Χόουθορνς”(1,60).

Στο Καμπιονάτο για την 30η αγωνιστική δύο μόνο αγώνες στο πρόγραμμα του Σαββάτου . Η ανεβασμένη Τσεζένα φιλοξενείται από την δυνατή Λάτσιο και πάει για την έκπληξη .Ο άσος δίνει 1,60. Η πρωτοπόρος Μίλαν θέλει να φύγει αλώβητη από την δύσκολη έδρα της Παλέρμο, που ψάχνει να βρει τον εαυτό της πάντως , προκειμένου να διατηρηθεί σε διαφορά ασφαλείας από την “αιώνια” αντίπαλο, Ιντερ. Στο 3,00 ο άσος, το Χ δίνει 3,10 ενώ το 2 πληρώνει 2,00.

Για την 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ θέλει να επιβληθεί και στη Μάιντζ, η οποία σε 13 εκτός έδρας ματς δεν έχει φέρει ακόμα ισοπαλία . 1,35 ο πιθανός άσος Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Νυερεμβέργη – Βέρντερ (2,10 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,65 το 2) . Το Αμβούργο τα έχει όλα  υπέρ του για να νικήσει την Κολωνία ( 1,70) .  Ακόμα ένα “τρίποντο” που θα το φέρει πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League, θα διεκδικήσει το Ανόβερο που υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ σε ένα ματς που αναμένεται συναρπαστικό με το Over μια καλή επιλογή. Διπλό εξιλέωσης θέλει η Μπάγερν με την Φράϊμπουργκ (1,40).

Στην Ισπανία για την 29η αγωνιστική υπάρχουν τρία μόλις ματς το Σάββατο. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο μαδριλένικο  “el clasico” ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ. που είναι το φαβορί αφού έχει  να χάσει από το 1999 από τους ‘’Ροχιμπλάνκος’’(5,30 / 3,75 / 1,45) . Η πρωτοπόρος της Primera Μπαρτσελόνα ξεπερνώντας το εμπόδιο της Χετάφε θα έχουν κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου (1,30). Στο τρίτο ματς η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Σαραγόσα.1,80 ο άσος, 3,25 η ισοπαλία και 3,45 το διπλό

Τέλος στο Σαμπιονά για την 28η αγωνιστική η τρίτη Λιόν υποδέχεται τη δεύτερη Ρεν ( 1,70 / 3,10 / 4,25 ) σε ένα ντέρμπι που είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με την ξεχωριστή ενότητα ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα να έχουμε!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook