H Kυριακή αυτή έχει ντέρμπι στο Λονδίνο

Μεγάλο ματς την Κυριακή στην Αγγλία με την Τσέλσι να αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Σ. Σημαντικά ματς όμως και σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και γενικά σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε μια γεμάτη αθλητική Κυριακή. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους !! Σπουδαίο ματς στην χώρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό […]

Μεγάλο ματς την Κυριακή στην Αγγλία με την Τσέλσι να αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Σ. Σημαντικά ματς όμως και σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και γενικά σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε μια γεμάτη αθλητική Κυριακή.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους !!

Σπουδαίο ματς στην χώρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ( 1,60 / 3,30 / 4,65 ) με τους γηπεδούχους στο ”Γ.Καραϊσκάκης” να έχουν 12/12 φέτος. Πέρυσι 1-2.

Στην Αγγλία για την Πρέμιερσιπ το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο “Στάμφορντ Μπριτζ” ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελάχιστες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ αυτή η μονομαχία θα κρίνει πολλά αναφορικά με την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.1,60 ο άσος, 3,30 το Χ και 4,75 το διπλό. Πέρυσι 2-4. Στο άλλο ματς της ημέρας η Σάντερλαντ φιλοξενεί την Λίβερπουλ και οι “ρεντς” θέλουν να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού στο Europa League από την Μπράγκα, φεύγοντας νικητές. 2,50 το διπλό. Πέρυσι 1-0.

Συνέχεια στην 30η αγωνιστική στην Ιταλία με την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση να είναι αυτή του “Αρτέμιο Φράνκι” ανάμεσα στην Φιορεντίνα και τη Ρόμα. 2,25 ο άσος, 3,00 το Χ και 2,75 το διπλό της Ρόμα. Πέρυσι 0-1. Στα υπόλοιπα ματς η Ιντερ, μετά την επίκή νίκη στο Μόναχο,αγωνίζεται εντός έδρας με εκ των ουραγών Λέτσε (1,15 μόλις η νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης) . Δύσκολο στοιχηματικά το παιγνίδι Μπολόνια – Τζένοα (2,25 ο άσος, 2,85 το Χ και 2,80 το διπλό). Η Γιουβέντους λογικά θα επικρατήσει της Μπρέσια (1,35) . Ματς για την ουρά το Μπάρι – Κιέβο ( 2,50 το διπλό ).

Στην Γερμανία για την 27η αγωνιστική στα δύο ματς της Κυριακής η αναμέτρηση που συναρπάζει είναι αυτή στην μάχη της ουράς ανάμεσα στην Στουτγκάρδη και την Βόλσφμπουργκ (1,80 ο άσος, 3,30 το Χ και 3,50 το διπλό) . Στο άλλο ματς θεωρητικά τον πρώτο λόγο έχει η Λεβερκούζεν, η οποία υποδέχεται την Ευρωπαία αλλά και προβληματική στο πρωτάθλημα Σάλκε (1,80 η νίκη της Μπάγερ) .

Στην Ισπανία για την 29η αγωνιστική διεξάγονται επτά ματς της Κυριακή.Σπουδαίο παιχνίδι είναι αυτό που κλείνει την αγωνιστική ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Σεβίλλη. 1,80 ο άσος, 3,25 η ισοπαλία και 3,55 η νίκη των Σεβιγιάνων. Πέρυσι 2-0. Τυχόν απώλεια των “νυχτεριδών” θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Βιγιαρεάλ, η οποία έχει δύσκολο έργο στο Μπιλμπάο (3,20 το Χ ). Η Χέρκουλες υποδέχεται την Οσασούνα στην μάχη για την επιβίωση (2,00 / 3,25 / 2,90) . Η Μάλαγα που φλέγεται  για βαθμούς αγωνίζεται με την δυνατή Εσπανιόλ ( 1,95 το 1). Πέρυσι 2-1.

Από τα άλλα ξεχωρίζουν το Μαρσέϊγ – Παρί Σ.Ζ για το Σαμπιονά (1,85 ο άσος) στο παραδοσιακό ντέρμπι του μίσους και ο τελικός του Λιγκ Καπ Σκωτίας με το κλασικό ντέρμπι της Σκωτίας Σέλτικ – Ρέϊντζερς στο ουδέτερο ”Χάμπντεν Πάρκ” (2,10 πληρώνει αν κερδίσουν οι Κέλτες, το Χ 3,25 και η νίκη των Τζερς 2,70).

  • Ευχόμαστε καλό ταμείο σε όλους σας και  συνετό ποντάρισμα με λογική και τα ξαναλέμε αύριο με τα λιγοστά ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook