Λίγα ματς και χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν λίγες (13) και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι.Λείπει το μεγάλο ματς. Δύο ματς από την Πορτογαλία και ένας αγώνας από την Δανία,την Νορβηγία,την Τουρκία και αγώνες από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, , Ολλανδία και Ιταλία. Επίσης εκτός Ευρώπης δύο ματς […]

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν λίγες (13) και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι.Λείπει το μεγάλο ματς.

Δύο ματς από την Πορτογαλία και ένας αγώνας από την Δανία,την Νορβηγία,την Τουρκία και αγώνες από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, , Ολλανδία και Ιταλία. Επίσης εκτός Ευρώπης δύο ματς από την Αργεντινή.

  • Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας.

Στην Πορτογαλία η αγωνιστική κλείνει με δύο αγώνες. Ντέρμπι και δύσκολο στοιχηματικά το Πάκος Φ.-Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση ενώ η Μπενφίκα είπε γειά στον τίτλο.Ο άσος δίνει 4,50, το Χ  3,30  και το διπλό 1,60. Πέρυσι 1-3. Στο άλλο ματς η Μπράγκα έχει τον πρώτο λόγο με την Ρίο Αβε ( 1,50).

Για την Β΄ Ιταλίας η μέτρια Εμπολι θέλει την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Ρετζίνα που πάει για άνοδο (2,20 / 2,80 / 2,90) . Φαβορί για νίκη εκτός έδρας είναι η εντυπωσιακή Μπουρσασπόρ με αντίπαλο την Ανγκαραγκουτσού (1,50 για την Τουρκία) .

Ντέρμπι κορυφής το Μπόχουμ – Κότμπους (1,90 ο άσος , 3,30 το Χ και 3,10 το διπλό) για την Β΄ Γερμανίας ενώ τον πρώτο λόγο έχει η έδρα στο Τουρ – Ναντ για την Β΄ Γαλλίας (1,85) . Στην Β΄Ισπανίας αγωνίζονται Βαγιαδολίδ – Χιρόνα με τους φιλοξενούμενους να έχουν την παράδοση υπέρ τους (1,75 / 3,10 / 3,85). Τέλος η Χιμνάσια κοντράρεται με την Τίγκρε (2,10/ 3,10 / 2,80 ) στην Αργεντινή.

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα ( εκτός Πέμπτης).

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook