Χωρίς Ευρωπαϊκά ματς δεν έχει νόημα….

Χωρίς ευρωπαϊκά ματς και γενικά με αδιαφορία θα κυλήσει η Τρίτη στοιχηματικά. Στο κουπόνι της Τρίτης υπάρχουν ματς από τις μικρότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία και Ιταλία αλλά και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας η Μπραϊτον είναι το φαβορί για νίκη με την Νοτς Κάουντι (1,40) για την Α΄Αγγλίας. Ισχυρός […]

Χωρίς ευρωπαϊκά ματς και γενικά με αδιαφορία θα κυλήσει η Τρίτη στοιχηματικά.

Στο κουπόνι της Τρίτης υπάρχουν ματς από τις μικρότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία και Ιταλία αλλά και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας η Μπραϊτον είναι το φαβορί για νίκη με την Νοτς Κάουντι (1,40) για την Α΄Αγγλίας. Ισχυρός είναι και ο άσος στο Λέϊτον Ορ. – Ντάγκεναμ (1,65).  Για την Β ΄Αγγλίας η δυαντή Τορκί αγωνίζεται εντός έδρας με την Τσέλτεναμ και έχει τον πρώτο λόγο(1,65).

Στην Σκωτία το πιο ενδιαφέρον ματς είναι αυτό μεταξύ της τέταρτης Κουϊν Οφ Σάουθ και της τρίτης Φόλκερκ (2,40 / 3,40 / 2,25) για την Α΄κατηγορία.

Η Ασκολι φιλοξενεί την Βιτσέντζα σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα για την Β΄ Ιταλίας. 2,20 ο άσος, 2,80 το Χ και 2,90 το διπλό.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Λιμπερτάδ – Κάλντας αλλά με χαμηλή απόδοση (1,40).

  • Καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε την Τετάρτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook