Φτωχό το κουπόνι της Τετάρτης, σαν να μην υπάρχει

Το σημερινό κουπόνι είναι σαν να μην υπάρχει. Μόνο τέσσερα ματς και μάλιστα χωρίς ενδιαφέρον. Οπότε κρατήστε δυνάμεις και ας κάνουμε υπομονή για τα ματς των Εθνικών ομάδων που έρχονται. Ένα ματς από το Βέλγιο και την δεύτερη Σκωτίας αλλά και δύο ματς από το Κόπα Λιμπερταδόρες είναι ο φτωχός απολογισμός του κουπονιού την Τετάρτη. […]

Το σημερινό κουπόνι είναι σαν να μην υπάρχει. Μόνο τέσσερα ματς και μάλιστα χωρίς ενδιαφέρον. Οπότε κρατήστε δυνάμεις και ας κάνουμε υπομονή για τα ματς των Εθνικών ομάδων που έρχονται.

Ένα ματς από το Βέλγιο και την δεύτερη Σκωτίας αλλά και δύο ματς από το Κόπα Λιμπερταδόρες είναι ο φτωχός απολογισμός του κουπονιού την Τετάρτη.

Για το Βελγικό πρωτάθλημα διεξάγεται το τελευταίο ματς της κανονικής περιδόδου μεταξύ Σαρλερουά και Σερκλ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση και θα δώσουν μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού με την Ουπέν. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην μέση της βαθμολογίας και έχουν το μυαλο τους στο κύπελλο. 2,35 ο άσος, 3,30 το Χ και 2,35 το διπλό.

Για την Β΄Σκωτίας η δεύτερη Εϊρ φιλοξενεί την τέταρτη Φόρφαρ. 1,80 ο άσος.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες Γοδόϊ Κρουζ (1,75) και Φλουμινένσε (1,60) είναι τα φαβορί για νίκη με αντιπάλους τις Ιντεπεντιέντε και Κλαμπ Αμέρικα αντίστοιχα.

  • Καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε την Πέμπτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook