Ποδοσφαιρική αδιαφορία σε μία μπασκετική Πέμπτη

H αδιάφορη στοιχηματικά εβδομάδα ποδοσφαιρικά συνεχίζεται αφού και το κουπόνι της Πέμπτης είναι σαν να μην υφίσταται καν. Μόνο πέντε ματς και μάλιστα χωρίς ενδιαφέρον αφού είναι φιλικά για τις εθνικές ομάδες κάτω των 21. Συνεπώς ισχύει αυτό που γράφαμε και χθες: “Kρατήστε δυνάμεις και ας κάνουμε υπομονή για τα ματς των Εθνικών ομάδων που […]

H αδιάφορη στοιχηματικά εβδομάδα ποδοσφαιρικά συνεχίζεται αφού και το κουπόνι της Πέμπτης είναι σαν να μην υφίσταται καν.

Μόνο πέντε ματς και μάλιστα χωρίς ενδιαφέρον αφού είναι φιλικά για τις εθνικές ομάδες κάτω των 21.

Συνεπώς ισχύει αυτό που γράφαμε και χθες: “Kρατήστε δυνάμεις και ας κάνουμε υπομονή για τα ματς των Εθνικών ομάδων που έρχονται”.

Σήμερα το βράδυ υπάρχουν και δύο ματς από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Βελέζ είναι το φαβορί με αντίπαλο την Ουνιόν (1,35) ενώ αμφίρροπο παρουσιάζεται το Οριέντε – Λεόν (2,20 / 3,20 / 2,60).

Στο μπασκετ υπάρχει μεγαλύτερο σίγουρα στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα.Οι ελληνικές ομάδες δίνουν τη δεύτερη… μάχη στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Τον χορό ανοίγει ο Ολυμπιακός που θέλει να κάνει το δεύτερο βήμα με αντίπαλο τη Σιένα (21:45) και στοιχηματικά το πλεονέκτημα είναι 11,5 πόντοι για τους Ιταλούς, Λίγο αργότερα, (22:15) ο Παναθηναϊκός έχει μια δεύτερη ευκαιρία να «σπάσει» την έδρα της Μπαρτσελόνα με 7,5 πόντους αβαντάζ για το διπλό. Κάχα και Ρεάλ είναι τα φαβορί για τ0 2-0 με Μακάμπι και Βαλένθια αντίστοιχα.

  • Τα λέμε αύριο, Παρασκευή 25 Μαρτίου, ημέρα της Εθνικής μας Γιορτής με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook