Εθνική Γιορτή με λίγα ματς εθνικών ομάδων

Χρόνια Πολλά σε όλους! Ημέρα της Εθνικής Εορτής μας σήμερα αλλά και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!! Στοιχηματικά λίγα πράγματα πάντως αν και Παρασκευή, κρατήστε δυνάμεις το Σάββατο γιατί υπάρχει ορυμαγδός αγώνων εθνικών ομάδων ! Σήμερα μόνοπέντε ματς εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Εuro 2012 αλλά και μερικά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της  Αγγλίας. […]

Χρόνια Πολλά σε όλους! Ημέρα της Εθνικής Εορτής μας σήμερα αλλά και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!!

Στοιχηματικά λίγα πράγματα πάντως αν και Παρασκευή, κρατήστε δυνάμεις το Σάββατο γιατί υπάρχει ορυμαγδός αγώνων εθνικών ομάδων ! Σήμερα μόνοπέντε ματς εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Εuro 2012 αλλά και μερικά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της  Αγγλίας.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλά κέρδη.

Για τον 1ο όμιλο η Αυστρία φιλοξενεί το Βέλγιο σε μία αναμέτρηση δηλαδή όπου ο Μάχο αντιμετωπίζει τον Μιραλάς. Ο άσος δίνει 2,30, το Χ 3,20 και το διπλό 2,45. Δύσκολο ματς σε ένα όμιλο όπου οι Γερμανοί δεν παίζονται.

Για τον τρίτο όμιλο ξεχωρίζει το Σλοβενία – Ιταλία. Το 2 πληρώνει 1,80 αλλά δεν θα έρθει τόσο εύκολα.

Οι δύο φιναλίστ του Μουντιάλ Ολλανδία (1,35) και Ισπανία (1,20) είναι τα φαβορί με Ουγγαρία και Τσεχία αντίστοιχα.

Από τα άλλα ματς για την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας η δυνατή Πιτέρμπορο είναι ικανή να νικήσει την εκ των ουραγών Μπρίστολ (1,80 το διπλό).  Για την Β΄ Αγγλίας πιθανός ο άσος στο Μόρκαμ – Μακλσφιλντ  (1,95).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live στις 14.00 μέχρι τις 18.00 . Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής) .
  • Χρόνια πολλά και πάντα υγεία !!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook