Κυριακή με λίγες στοιχηματικές επιλογές

Η Κυριακή αυτή μάλλον προσφέρεται για κάποια βόλτα παρά για στοίχημα. Χθες έπαιζαν οι εθνικές οπότε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί. Λίγα ματς και μάλιστα από χαμηλότερες κατηγορίες σε Ισπανία , Ιταλία, Αγγλία, Ελλάδα αλλά και Πορτογαλία. Επίσης εκτός Ευρώπης από την Αργεντινή. Εξ αναβολής ματς για την Πορτογαλία μεταξύ της Ολανένσε και της Μπράγκα […]

Η Κυριακή αυτή μάλλον προσφέρεται για κάποια βόλτα παρά για στοίχημα. Χθες έπαιζαν οι εθνικές οπότε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί.

Λίγα ματς και μάλιστα από χαμηλότερες κατηγορίες σε Ισπανία , Ιταλία, Αγγλία, Ελλάδα αλλά και Πορτογαλία. Επίσης εκτός Ευρώπης από την Αργεντινή.

Εξ αναβολής ματς για την Πορτογαλία μεταξύ της Ολανένσε και της Μπράγκα με το διπλό να δίνει 1,95.

Για την Β΄Ισπανίας σούπερ ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη δεύτερη Βαγεκάνο και την πρωτοπόρο Μπέτις (2,25 / 3,00 / 2,65).

Φαβορί η Σιένα που πάει για άνοδο επί της Σασουόλο (1,55) για την Β΄Ιταλίας . Δύσκολο το Βαρέζε – Βιτσέντζα με τον άσο να δίνει 1,75. Στην ουρά ξεχωρίζει το Τριεστίνα – Φροζινόνε ( 1,95 ο άσος, το Χ πληρώνει 3,00 και το 2 δίνει 3,20).

Τον πρώτο λόγο έχει η Χάντερσφιλντ με την Νοτς (1,60) για την Α΄Αγγλίας .

Η Βελέζ δεν έχει ξεκινήσει καλά και θέλει το τρίποντο κόντρα στην Σαραντί ( 1,55) για την Αργεντινή.

  • Ευχόμαστε καλό ταμείο σε όλους σας και  συνετό ποντάρισμα με λογική και τα ξαναλέμε αύριο με τα ελάχιστα ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook