Φιλικό η Εθνική μας, μπάλα όλη η Ευρώπη

Αυτή η Τρίτη είναι αφιερωμένη στις εθνικές ομάδες με τους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012.  Αυτό σημαίνει ότι στοιχηματικά θα κινηθούμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Επίσης υπάρχουν αρκετοί φιλικοί αγώνες εθνικών ομάδων αλλά και ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία. Για να τα σχολιάσουμε όμως αναλυτικότερα όπως κάθε μέρα. Φιλικό […]

Αυτή η Τρίτη είναι αφιερωμένη στις εθνικές ομάδες με τους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012.  Αυτό σημαίνει ότι στοιχηματικά θα κινηθούμε σε αυτούς τους ρυθμούς.

Επίσης υπάρχουν αρκετοί φιλικοί αγώνες εθνικών ομάδων αλλά και ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία.

  • Για να τα σχολιάσουμε όμως αναλυτικότερα όπως κάθε μέρα.

Φιλικό ματς δίνει η Εθνική μας ομάδα, μετά το.. θρίλερ της Μάλτας (νίκη με 0-1 στο 94΄) όπου την κράτησε τροχιά πρόκρισης, με την Πολωνία στο «Γ.Καραϊσκάκης». 2,00 δίνει ο άσος αν και πάγια θέση μας είναι να μην ποντάρουμε σε φιλικά παιγνίδια γι΄αυτό και δεν θα αναλύσουμε στοιχηματικά και όλα τα άλλα σημερινά φιλικά.

Ενδιαφέροντα ματς για τα προκριματικά του Εuro 2012 υπάρχουν σήμερα σε όλη την Ευρώπη.

Για τον όμιλο της εθνικής μας το Ισραήλ φιλοξενεί την Γεωργία (1,55 ο πιθανός άσος).

Ένα από τα κρισιμότερα ματς της στα προκριματικά δίνει η Τουρκία υποδεχόμενη την Αυστρία στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για τον δεύτερο όμιλο ( 1,40 / 3,75 / 5,75).

Αν και το χορτάρι του σταδίου του Κάουνας όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση βρίσκεται σε τραγική κατάσταση το ματς Λιθουανία – Ισπανία για τον όγδοο όμιλο θα γίνει κανονικά. Σούπερ φαβορί οι Πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου Ισπανοί με το διπλό να βρίσκεται χαμηλά στο 1,20.

Ακόμη ξεχωρίζουν τα ματς Εσθονία – Σερβία στον τρίτο όμιλο (1,75 το διπλό), η Ολλανδία λογικά θα κερδίσει την Ουγγαρία στον πέμπτο όμιλο (1,35 η νίκη των Οράνιε) . Αμφίρροπο το Β. Ιρλανδία – Σλοβενία (2,40 / 3,10 / 2,40).

Από τα άλλα θα ξεχωρίζαμε τον άσο της Πορτ Βέϊλ επί της Λίνκολν για την Α΄Αγγλίας (1,75) αλλά και της Μπρέχιν κόντρα στην Αλόα στην Β΄ Σκωτίας (1,65).

  • Τα λέμε αύριο, Τετάρτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook