Λίγα ματς την Τετάρτη και μόνο μπάσκετ την Πέμπτη…

Ίσα- ίσα μία εξάδα αγώνων την Τετάρτη στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και ένα ματς την Πέμπτη. Γενικά πάντως μας αφήνει αδιάφορους. Οπότε την Παρaσκευή θα έχουμε πολλά περισσότερα για το στοίχημα. Δύο αγώνες από την Β΄ Αγγλίας, ένα ματς από το Κύπελλο Σκωτίας και τρία παιγνίδια από το Κόπα Λιμπερταδόρες την Τετάρτη και ένα την Πέμπτη. […]

Ίσα- ίσα μία εξάδα αγώνων την Τετάρτη στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και ένα ματς την Πέμπτη.

Γενικά πάντως μας αφήνει αδιάφορους. Οπότε την Παρaσκευή θα έχουμε πολλά περισσότερα για το στοίχημα.

Δύο αγώνες από την Β΄ Αγγλίας, ένα ματς από το Κύπελλο Σκωτίας και τρία παιγνίδια από το Κόπα Λιμπερταδόρες την Τετάρτη και ένα την Πέμπτη. Μόνο αυτά, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα…..Σημαντικά όμως τα ματς για την Ευρωλίγκα του  μπάσκετ την Πέμπτη.

Στην Β΄ Αγγλίας η Ακρινγκτον φιλοξενεί την εκ των ουραγών Χέρεφορντ και είναι το φαβορί (1,75).  Στο άλλο ματς η Μπέρτον που καίγεται για βαθμούς υποδέχεται την Μακλσφιλντ που έχει φέτος πολλά Χ. Ο άσος δίνει 2,00. η ισοπαλία 3,20 και το διπλό 2,90.

Για το κύπελλο της Σκωτίας η νοκ άουτ αναμέτρηση Μαδέργουελ – Νταντί Γ. για τα προημιτελικά δεν έχει φαβορί (2,25 / 3,20 / 2,55).

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες η Ιντερνασιονάλ είναι σούπερ φαβορί με την Χόρχε (1,05). Αμφίρροπο το Τολίμα – Εστουντιάντες με το Χ να δίνει 3,15. Την Πέμπτη η Πενιαρόλ φιλοξενεί την Γοδόϊ σε ένα ματς ζωής ή θανάτου (2,20 ο άσος , η ισοπαλία 3,20 και το διπλό 2,60).

Όσον αφορά τα μπασκετικά, την Πέμπτη θα γίνουν οι τέταρτοι αγώνες με τον Παναθηναϊκό να θέλει την νίκη για το 3-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό το διπλό στην Σιένα για το 2-2. Φαβορί η Μακάμπι και η Ρεάλ με Κάχα και Βαλένθια αντίστοιχα.

  • Τα λέμε την Παρασκευή πλέον  με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook