Πρωταπριλιά χωρίς στοιχηματικά ψέμματα

Καλό μήνα και προσέχετε τις πλάκες σήμερα Πρωταπριλιά αν και τελειώσαν τα ψέμματα. Παρασκευή σήμερα στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς. Αγώνες από την Γερμανία, την Νορβηγία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή, τις […]

Καλό μήνα και προσέχετε τις πλάκες σήμερα Πρωταπριλιά αν και τελειώσαν τα ψέμματα. Παρασκευή σήμερα στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς.

Αγώνες από την Γερμανία, την Νορβηγία, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή, τις Η.Π.Α και το Μεξικό.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και με το καλό να έχετε πολλά κέρδη.

Για την Μπουντεσλίγκα η Σαν Πάουλι θα έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενη την Σάλκε. Ο άσος δίνει μόλις 2,85, το Χ 3,10 και το διπλό 2,15. Δύσκολο ματς για ποντάρισμα.

Για την Β΄Ιταλίας η Τορίνο είναι φαβορί με την Γκροσέτο ( 1,45). Για την Β΄ Ισπανίας η Λας Πάλμας υποδέχεται την Ελτσε σε ένα αμφίρροπο ματς (2,20 / 3,20 / 2,60).

Στην Πορτογαλία η Λεϊρία παίζει με την Μαρίτιμο με το Χ να δίνει 3,10.

Εκτός Ευρώπης, στην Αργεντινή η Μπάνφιλντ έχει τον πρώτο λόγο για νίκη κόντρα στην Αρχεντίνος Τζ. (1,90 ο άσος) όπως και η Κολόμπους με το Ντάλας στις Η.Π.Α (1,95).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live στις 14.00 μέχρι ΤΙς 18.00. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής) .

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook