To ντέρμπι Μίλαν – Ιντερ επισκιάζει τα πάντα

Tο ντέρμπι της Mιλάνου ανάμεσα σε Μίλαν  και Ιντερ ξεχωρίζει στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου που όπως κάθε φορά έχει καλές ευκαιρίες  για κέρδος. Στο πρόγραμμα  υπάρχουν πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης που επαναρχίζουν αλλά και ματς από την Αργεντινή, τις Η.Π.Α και το Μεξικό. Στην Αγγλία (31η αγ.) απουσιάζει […]

Tο ντέρμπι της Mιλάνου ανάμεσα σε Μίλαν  και Ιντερ ξεχωρίζει στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου που όπως κάθε φορά έχει καλές ευκαιρίες  για κέρδος. Στο πρόγραμμα  υπάρχουν πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης που επαναρχίζουν αλλά και ματς από την Αργεντινή, τις Η.Π.Α και το Μεξικό.

Στην Αγγλία (31η αγ.) απουσιάζει το μεγάλο ματς το Σάββατο. Στο Λονδίνο η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γ. είναι το φαβορί για νίκη επί της Γουέστ Χάμ (1,70). Εύκολο έργο αναμένεται να έχει Άρσεναλ, που θέλει να μειώσει την διαφορά  “κόκκινους διαβόλους”, υποδεχόμενη την Μπλάκμπερν (1,20). Αμφίρροπο το Μπέρμιγχαμ – Μπόλτον (2,30 / 3,20 / 2,45) ενώ δύσκολη έξοδο έχει η Λίβερπουλ με την Γουεστ Μπρόμ ( 2,10 το διπλό).

Στο Καμπιονάτο για την 31η αγωνιστική δύο μόνο αγώνες στο πρόγραμμα του Σαββάτου με το σούπερ ματς Μίλαν – Ιντερ στο πρόγραμμα. Η πρωτοπόρος Μίλαν θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή και να επικρατήσει της “αιώνιας” αντιπάλου της Ιντερ που την καταδιώκει. Στο 2,55 η νίκη των ‘ροσονέρι’, το Χ δίνει 3,10 ενώ η νίκη των ‘νερατζούρι’πληρώνει 2,40.

Για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ θέλει να επιβληθεί και του Αννόβερο .1,35 ο πιθανός άσος Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Χοφενχάϊμ – Αμβούργο (2,30 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,45 το 2) . Η Μπάγερν τα έχει όλα  υπέρ της για να νικήσει την Γκλάντμπαχ ( 1,40.

Στην Ισπανία για την 30η αγωνιστική υπάρχουν τρία μόλις ματς το Σάββατο. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ‘Μαδριγάλ’ όπου η πρωτοπόρος της Primera Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται από την Βιγιαρεάλ και θέλει να κάνει το μεγαλύτερο -ίσως- βήμα για την κατάκτηση του τίτλου (1,55). Η Ρεάλ είναι το φαβορί με την Χιχόν ( 1,35) ενώ στο τρίτο ματς η Χετάφε φιλοξενεί την Βαλένθια. 2,55 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 2,30 το διπλό

Τέλος στο Σαμπιονά για την 29η αγωνιστική η Τουλούζ υποδέχεται τη δεύτερη Μονπελιέ ( 2,00 / 2,95 / 3,20 ) που είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Ντέρμπι κορυφής στην Ολλανδία Τβέντε – Αϊντχόφεν με τον άσο να δίνει 2,15, το Χ 3,20 και το διπλό 2,75.

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με την ξεχωριστή ενότητα ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα να έχουμε!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook