Χωρίς το σούπερ ντέρμπι η αθλητική Κυριακή

Απουσιάζει το σούπερ ντέρμπι την Κυριακή σε ένα ακόμα χορταστικό κουπόνι. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους μας γιατί πρέπει ο κουβάς να αποτελέσει οριστικά μια μακρινή ανάμνηση …!! Στην Αγγλία η Πρέμιερσιπ συνεχίζεται με δύο αγώνες. Φούλαμ (1,50)  και Μάντσεστερ Σίτι ( 1,45) είναι τα ακλόνητα φαβορί για […]

Απουσιάζει το σούπερ ντέρμπι την Κυριακή σε ένα ακόμα χορταστικό κουπόνι.

Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και καλό ταμείο σε όλους μας γιατί πρέπει ο κουβάς να αποτελέσει οριστικά μια μακρινή ανάμνηση …!!

Στην Αγγλία η Πρέμιερσιπ συνεχίζεται με δύο αγώνες. Φούλαμ (1,50)  και Μάντσεστερ Σίτι ( 1,45) είναι τα ακλόνητα φαβορί για νίκη με αντιπάλους την Μπλάκπουλ και την Σάντερλαντ.

Συνέχεια στην 31η αγωνιστική στην Ιταλία με τη μάχη της Ρόμα με την Γιουβέντους να κεντρίζει το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων στο μεγάλο ματς που θα γίνει στην αιώνια πόλη. 1,80 η νίκη της Ρόμα, 3,10 το Χ και 3,75 το διπλό της Γιούβε. Πέρυσι 1-3. Στα υπόλοιπα ματς η Πάρμα αγωνίζεται εντός έδρας με την ουραγό  Μπάρι ( 1,35 μόλις η νίκη των πρωτοπόρων) .Δύσκολο στοιχηματικά το ματς Τσεζένα – Φιορεντίνα ( 2,70 ο άσος, 3,15 το Χ και 2,15 το διπλό). Ματς υψηλών δυνατοτήτων το Κατάνια – Παλέρμο  (3,00 η ισοπαλία).

Στην Γερμανία για την 28η αγωνιστική στα δύο ματς της Κυριακής η αναμέτρηση που συναρπάζει είναι αυτή ανάμεσα στην Κολωνία με την Νυρεμβέργη  ( 2,10 ο άσος, 3,35 το Χ και 2,65 το διπλό) . Στο άλλο ματς η Βόλφσμπουργκ αν νικήσει την Αϊντραχτ θα πληρώσει 1,70.

Στην Ισπανία για την 30η αγωνιστική διεξάγονται έξι ματς της Κυριακή. Η Σεβίλλη είναι το φαβορί με αντίπαλο την Σαραγόσα (1,45). Ενδιαφέρουσα η μάχη της Οσασούνα με την Ατλέτικο Μ. 2,15 ο άσος , 3,20 το Χ και 2,70  το 2. Η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Χέρκουλες (1,70).

Από τα άλλα πρωταθλήματα ξεχωρίζουν το Λανς – Μαρσέϊγ για το Σαμπιονά (1,80 το διπλό) και το ντέρμπι γοήτρου πλέον της Πορτογαλίας  Μπενφίκα – Πόρτο με τον άσο να δίνει 2,25, το Χ 3,00 και το διπλό 2,65.

  • Ευχόμαστε καλό ταμείο σε όλους σας και  συνετό ποντάρισμα με λογική και τα ξαναλέμε αύριο με τα λιγοστά ματς της Δευτέρας στο μπλόγκ μας.
  • Τα λέμε πιο αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι της Κυριακής 14.00-18.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook