Λίγα ματς στο κουπόνι στην αρχή της βδομάδας

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν λίγες  και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι. Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Δανία, την Νορβηγία, την Σουηδία, την Τουρκία και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, , […]

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα υπάρχουν λίγες  και χωρίς τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι.

Δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Δανία, την Νορβηγία, την Σουηδία, την Τουρκία και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, , Ολλανδία και Ιταλία.

  • Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας.

Στην χωρα μας η Δευτέρα βρίσκει τέσσερις ομάδες της Football League στην σέντρα με το ματς Τρίκαλα – ΠΑΣ Γιάννινα να έχει ενδιαφέρον ( 2,25/ 2,85 / 2,55). Ο Εθνικός θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στον Εθνικό Αστέρα που επίσης καίγεται για βαθμούς ( 1,80 ο άσος ).

Στην Πριμέρα η 30η αγωνιστική κλείνει με το δύσκολο Αλμερία – Αθλέτικ Μπιλμπάο . Οι Βάσκοι είναι σε καλή κατάσταση ενώ η Χετάφε είναι ομάδα – έδρας αν και φέτος τα πηγαίνει μέτρια . Ο άσος δίνει 2,50, το Χ  3,20  και το διπλό 2,30. Πέρυσι 1-4.

Για την Β΄ Ιταλίας η Φροζινόνε, που δίνει μάχη επιβίωσης, θέλει την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Σιένα που πάει για άνοδο (2,15 το διπλό) . Δυνατό ματς στην Πορτογαλία με την Νασιονάλ να φιλοξενεί την Πάκος Φ.για την Πορτογαλία (2,05 / 3,10 / 2,90) .

Το Φρανκφούρτη – Μπόχουμ είναι δύσκολο στοιχηματικά ( 3,10 ο άσος , 3,25 το Χ και 1,90 το διπλό ) για την Β΄ Γερμανίας ενώ τον πρώτο λόγο έχει η έδρα στο Ναντ με την Μπουλόν για την Β΄ Γαλλίας (2,05) .

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα με πολλά Ευρωπαϊκά ματς.
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα ( εκτός Πέμπτης).

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook