Προημιτελικά και στο Γιουρόπα Λιγκ με δυνατές έδρες

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα πρώτα ματς για την φάση των ΄΄8΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ. Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Τβέντε με τους Ισπανούς να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ο άσος δίνει 1,55 και είναι χαμηλα. Η Μπενφίκα θα έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο την Αϊντχόφεν που είναι δυνατή εκτός […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με τα πρώτα ματς για την φάση των ΄΄8΄΄ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Τβέντε με τους Ισπανούς να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ο άσος δίνει 1,55 και είναι χαμηλα.

Η Μπενφίκα θα έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο την Αϊντχόφεν που είναι δυνατή εκτός έδρας. 3,35 δίνει το Χ.

Στην Πορτογαλία η Πόρτο υποδέχεται την Σπαρτάκ Μ. (1,35 μόλις ο άσος NO BET) ενώ η Δυναμό Κιέβου, η οποία φαίνεται  μετά την πρόκριση επί της Μάντστεστερ Σίτι να είναι φτιαγμένη για ψηλά, θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης κόντρα στην Μπράγκα. Η νίκη των Ουκρανών πληρώνει 1,50.

Ακόμα στο κουπόνι υπάρχει ένα ματς από το Τουρκικό κύπελλο. Στο ματς Μπουγιουκσεχίρ – Γκεντσεμπριλιγκι ο άσος είναι  καλός (1,85) αν και πάντως είναι πάγια τακτική μας να αποφεύγουμε τα ματς κυπέλλου.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες αξιόλογος είναι ο άσος στο Κατόλικα – Βελέζ με απόδοση 1,95.

  • Ποιοτικό λοιπόν και το κουπόνι της Πέμπτης και  καλό ταμείο σε όλους!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook