Τσάμπιονς λιγκ με ισχυρούς άσους αλλά με χαμηλή απόδοση

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με σημαντικά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το κουπόνι της Τρίτης εκτός από τα δύο αυτά σπουδαία ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει ματς από την Σκωτία αλλά και τις μικρότερες κατηγορίες σε Αγγλία και, Σκωτία αλλά και έναν αγώνα από το Κόπα Λιμπερταδόρες. […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα ανοίγει με σημαντικά ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

  • Το κουπόνι της Τρίτης εκτός από τα δύο αυτά σπουδαία ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει ματς από την Σκωτία αλλά και τις μικρότερες κατηγορίες σε Αγγλία και, Σκωτία αλλά και έναν αγώνα από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Ιντερ λοιπόν υποδέχεται την Σάλκε με τους Ιταλούς να έχουν ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League . Ο άσος δίνει 1,45 και είναι ο πιο πιθανός αλλά είναι χαμηλά.

Στον άλλο αγώνα η Ρεάλ Μ. , μετά το κάζο με την Χιχόν, φιλοξενεί την Τότεναμ που εντυπωσιάζει φέτος στην διοργάνωση. Σκληρό ματς αλλά με ξεκάθαρο φαβορί τους Ισπανούς. Ο άσος είναι μόλις στο 1,35 και αυτός είναι NO BET.

Από κει και πέρα για την Σκωτία η Ρέϊντζερς είναι το ακλόνητο φαβορί με την Σεντ Τζόνστον ( 1,35).

Για τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας η Ρέντινγκ λογικά θα κερδίσει την Πρέστον (1,50) για την Τσάμπιονσιπ, ενώ και η Σεφιλντ Γουεν. είναι φαβορί για νίκη με την Τρανμίρ (1,75) για την Α΄ Αγγλίας όπως και η Πιτέρμπορο που αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ντάγκεναμ (2,00). Η Μπέρτον φιλοξενεί την Νορθάμπτον σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα για την Β΄ Αγγλίας 2,10 ο άσος, 3,25 το Χ και 2,70 το διπλό.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Ιντεπεντιέντε – Κίτο με απόδοση (1,60).

  • Καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε την Τετάρτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτη) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook