Αγγλικός εμφύλιος σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται με δύο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γ. πέφτουν στοιχηματικά τα φώτα στη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης στον αγγλικό εμφύλιο. Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ το άλλο παιχνίδι της βραδιάς. Υπάρχουν ακόμα λίγες αναμετρήσεις από […]

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα συνεχίζεται με δύο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γ. πέφτουν στοιχηματικά τα φώτα στη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης στον αγγλικό εμφύλιο. Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ το άλλο παιχνίδι της βραδιάς.

Υπάρχουν ακόμα λίγες αναμετρήσεις από το βελγικό και το Τουρκικό κύπελλο αλλά και την Σκωτία. Επίσης εκτός Ευρώπης από το Κόπα Λιμπερταδόρες, την Βραζιλία και τις Η.Π.Α. Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά:

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γ. με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλα ανοικτά. Ο άσος δίνει 2,05 , το Χ 3,10 και το διπλό 3,25. Λέτε να έρθει Χ;

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Σαχτάρ και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει. Φαβορί οι Ισπανοί με τον άσο να πληρώνει μόλις 1,15 και να μην αξίζει να τον συστήσουμε φυσικά .

Από τα άλλα ματς στην Πρέμιερ της Σκωτίας δυνατός ο άσος στο Σέλτικ – Χιμπέρνιαν (1,20) ενώ σημαντικό είναι το ματς Σεντ Μίρεν – Αμπερντίν που κρύβει κινδύνους. 2,25 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,50 το διπλό. Δύσκολα θα έρθει ο άσος στο Μαδέργουελ – Ναντί ( 3,20 το Χ και 2,40 το διπλό).

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Ουνιόν κόντρα στην Καράκας (1,60) όπως και η Σάντος με την Κόλο Κόλο (1,45) σε μία διοργάνωση όμως όπου τα φαβορί συχνά την πατάνε. Προσοχή στο βραζιλιάνικο κύπελλο και γενικά στα κύπελλα σήμερα που πάντα αποφεύγουμε να ποντάρουμε.

  • Τα λέμε αύριο Πέμπτη με τα σημαντικά ματς του Γιουρόπα Λιγκ.
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook