Παρασκευή με όχι κάτι το ξεχωριστό στοιχηματικά

Παρασκευή σήμερα και στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς αλλά με το σούπερ ντέρμπι να απουσιάζει. Αγώνες από την Γερμανία, την Νορβηγία, την Σουηδία,την Τουρκία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας και Αγγλίας. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή, τις Η.Π.Α και […]

Παρασκευή σήμερα και στο κουπόνι υπάρχουν ενδιαφέροντα ματς αλλά με το σούπερ ντέρμπι να απουσιάζει.

Αγώνες από την Γερμανία, την Νορβηγία, την Σουηδία,την Τουρκία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία. Φυσικά πολλά ματς από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας και Αγγλίας. Τέλος εκτός Ευρώπης βρίσκουμε αναμετρήσεις από την Αργεντινή, τις Η.Π.Α και το Μεξικό.

  • Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά και με το καλό να έχετε πολλά κέρδη.

Για την Μπουντεσλίγκα και την 29η αγωνιστική η Αϊντραχτ Φρ. θέλει μόνο νίκη με αντίπαλο την κακή φέτος Βέρντερ. Ο άσος δίνει 2,50. H ισοπαλία 3,20 και το διπλό 2,35.

Για την Τουρκία η Μπουρσασπόρ είναι φαβορί με την Αντάλιασπορ (1,55). Για το Βέλγιο η Λιρς υποδέχεται την Μαλίν σε ένα αμφίρροπο ματς (2,50 / 3,25 / 2,25).

Στην Πορτογαλία η Μαρίτιμο είναι το φαβορί στο κλασικό ντέρμπι της Μαδέϊρα με την Νασιονάλ με τον άσο να δίνει 1,80.

Σούπερ φαβορί η Αλκμάαρ με την Μπρέντα ( μόλις 1,20).

Ισυχροί οι άσοι της Μπουλόν με την Βαν ( 1,60) για την Β΄Γαλλίας και της Οσναμπρικ (1,55) με την Μπίλεφελντ για την Β΄ Γερμανίας. Δύσκολο στοιχηματικά το Μααστριχτ – Φέενταμ στην Β΄Ολλανδίας (2,20 / 3,30 / 2,50).

Εκτός Ευρώπης, στην Αργεντινή η Εστουντιάντες έχει τον πρώτο λόγο για νίκη κόντρα στην Σαν Λορέντζο (1,75 ο άσος) όπως και η Τέκος με την Κερετάρο στο Μεξικό (1,80).

  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου με την εκπομπή  Athletic Live στις 13.00 μέχρι τις 17.00. Φυσικά αναλυτικά για το στοίχημα με καθημερινές προβλέψεις στην εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε πρωϊ (εκτός Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής) .

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook