E, όχι δεν είμαστε ευχαριστημένοι…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το «μαύρο» 2015 για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο με την ευχή να πάνε καλύτερα τα πράγματα το νέο έτος.

E, όχι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Το 2015 ήταν μία από τις χειρότερες, για να μην πούμε η χειρότερη, χρονιά για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Μία χρονιά που ξεκίνησε με δύο ομάδες από την πόλη μας στην Σούπερ Λιγκ, και τρείς συνολικά από την Κρήτη με την συμμετοχή του Πλατανιά, και ολοκληρώθηκε με το απόλυτο… μηδέν, όσον αφορά το Ηράκλειο.

Και όχι μόνο χωρίς ομάδα στην Σούπερ Λιγκ αλλά και τους ΟΦΗ – Εργοτέλη να… λυγίζουν από τα οικονομικά τους προβλήματα.

Κατ΄αρχήν ο ΟΦΗ δεν άντεξε και… έσκασε βαρώντας κανόνι πριν τελειώσει η περυσινή σεζόν με αποτέλεσμα να… βολοδέρνει πλέον στα..πλαστικά αλώνια της Γ΄εθνικής.

Εκεί όπου έχει μία πορεία αντιστρόφως ανάλογης της ιστορίας και του ονόματός του. Μία νέα προσπάθεια που όμως ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο της.

Και από την άλλη ο Εργοτέλης, που υποβιβάστηκε στο γήπεδο πέρυσι και επέλεξε να αγωνιστεί την Φούτμπολ Λιγκ όπου κανείς δεν ξέρει αν θα ολοκληρώσει την χρονιά ή αν θα έχει την τύχη του ΟΦΗ εγκαταλείποντας την προσπάθεια μεσούσης της περιόδου.

Δραματικές στιγμές για την πόλη μας όπου από τις δάφνες της επιτυχίας βρίσκεται στα… τάρταρα.

Και την ίδια ώρα οι ομάδες του Ηρακλέιου στην Γ’ εθνική ολοένα και μειώνονται και πλέον μετράμε μόλις δύο. Και με τον ΠΑΟΚρουσώνα να δίνει «μάχη» για την παραμονή.

Η ακμή έφερε την παρακμή και μένει να δούμε αν ο κατήφορος θα συνεχιστεί ή αν ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα.

Ελπίζουμε το 2016 να σκάσουμε ένα χαμόγελο γιατί η αλήθεια είναι ότι το 2015 πέσαμε πολύ χαμηλά για τα στάνταρ μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook