Μόνο τέσσερις άντεξαν…

Οι ομάδες μας και φέτος άλλαξαν τους προπονητές σαν τα… πουκάμισα. Γράφει στο blog του στο athleticradio.gr ο Μανώλης Θέμελης.

Η μοίρα των προπονητών είναι γνωστή και προδιαγεγραμμένη. Κατά 99% πληρώνει αυτός το… μάρμαρο μάις αποτυχίας ή ενός ανεπιτυχούς αποτελέσματος.

Ειδικά στην Ελλάδα αυτό το… σπορ ανθίζει και αν ήταν Ολυμπιακό Αθλημα θα είχαμε σαρώσει στα χρυσά μετάλλια.

Και οι ομάδες μας δεν θα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Οι αλλαγές ήταν και φέτος αρκετές στις Κρητικές ομάδες που μετέχουν στις Εθνικές κατηγορίες.

Γκέραρντ βέβαια ούτε υπάρχει ούτε θα υπάρξει όχι  μόνο στην Κρήτη αλλά γενικά. Όπως και Δεδελετάκης. Αυτοί ήταν και είναι πραγματικά… ακλόνητοι.

Για να δούμε τις έγινε στους πάγκους των ομάδων μας και ποιοι ήταν…  ηλεκτρικοί:

Σούπερ Λιγκ

Πλατανιάς
Ο Παράσχος παραμένει σταθερή αξία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα ήταν… έγκλημα να τον αφήσει να του φύγει ο Πλατανιάς. Γράφει την δική του ιστορία στην Χανιώτικη ομάδα από την σεζόν 2014-2015 που προσλήφθηκε στην ομάδα.

Stoiximan.gr Football League

ΟΦΗ
Ο Νίκος Νιόπλιας οδήγησε τον ΟΦΗ πέρυσι στην άνοδο από την Γ εθνική στην  Φούτμπολ Λιγκ. Όμως φέτος η συνταγή χάλασε και ένα άλλο.. τέκνο του Γκέραρντ τον διαδέχθηκε, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Κισσαμικός
Ο Μπαξεβάνος βρίσκεται στην ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια και ενώ παραιτήθηκε κατά την διάρκεια της σεζόν, η παραίτηση του δεν έγινε δεκτή και συνεχίζει στον πάγκο της.

Α.Ο. Χανιά
Εδώ έχουμε χάσει το… μέτρημα. Ξεκίνησε τον Αύγουστο με τον Αντώνη Δρακόπουλο, ανέλαβε προσωρινά ο Θοδωρής Γκάτζιος και μετά ο Σάκης Παπαβασιλείου έδειχνε να βάζει την ομάδα στις… ράγες των επιτυχών.

Όμως έφυγε αιφνιδιαστικά και χωρίς να πείσουν οι λόγοι που επικαλέστηκε και ανέλαβε και πάλι προσωρινά ο Γκάτζιος μέχρι να αναλάβει ο Νίκος Παντέλης.

Γ εθνική (4ος όμιλος)

Εργοτέλης
Τα ίδια με τον Α.Ο.Χ πάνω κάτω. Ξεκίνημα με Γιάννη Χατηζνικολάου, μετά ήρθε ο Νίκος Ουσταμπασίδης για να αναλάβει στην συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος.

ΠΟΑ
Παραμένει ακλόνητος ο  Βασίλης Κρασανάκης με το… σπαθί του και την δουλειά του.

Ερμής Ζωνιανών
Ο Γιώργος Πετράκης ξεκίνησε ελπιδοφόρα την χρονιά και συνεχίζει στην ομάδα με στόχο να βαδίσει μελλοντικά στα χνάρια του πατέρα του που διαπρέπει σε Πανελλήνιο επίπεδο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ
Ο Γιάννης Κατσούλης ανέβασε την ομάδα για πρώτη φορά στην βραχύβια ιστορία της στις Εθνικές κατηγορίες. Όμως η πορεία της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη και πλέον ο έμπειρος Μύρων Σηφάκης ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από την… φωτιά και να σώσει την ομάδα.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook