«Μπουρλότο»…

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την νίκη του ΠΑΝΟΜ επί του Ζαρού (1-0), που βάζει τις ομάδες της Α1 σε τροχιά… πλεϊ οφ.

Η πρώτη ήττα του Ζαρού ήρθε στο πιο κρίσιμο σημείο του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ. Ο ΠΑΝΟΜ επικράτησε με 1-0 του πρωτοπόρου στο ματς της 25ης αγωνιστικής και σε συνδυασμό με την νίκη του ΠΑΟΚ στο Τυμπάκι, 0-1 τον Α.Ο.Τ,  “ψαλίδισε” την μεταξύ τους διαφορά.

Η βαθμολογική διαφορά πλέον του Ζαρού από τον δεύτερο Κρουσώνα είναι στους πέντε βαθμούς (58-53), κάτω από τους 6 βαθμούς και αν μείνει εκεί τότε θα έχουμε την έξτρα διαδικασία, πλεϊ οφ, με την νέα τους μορφή.

Το Πρωτάθλημα πήρε φωτιά με τον Ζαρό, ναι μεν να έχει το… πάνω χέρι, αλλά το αν θα έχουμε πλεϊ οφ δεν εξαρτάται πλέον από τον ίδιο. 

“Μπουρλότο” που έλεγε κάποτε και η Σαπφώ Νοταρά.

Πέντε αγωνιστικές μένουν και ο Ζαρός καλείται να παίξει με τον Ρωμανό (εντός), την ΑΕΚ (εκτός), τον Ανθεστίωνα (εντός), τις Μοίρες (εκτός) και την Φαιστό (μέσα).

Ο ΠΑΟΚ έχει την Γόρτυνα (εντός), τον Πόρο (έξω), την Αγία Βαρβάρα (μέσα), τον Αλμυρό (έξω) και την Τριτωνία (μέσα).

Τι θα γίνει; Θα το ξέρουμε στις 13 του Απρίλη. “Κλείδι” είναι τα δύσκολα εκτός έδρας ματς που καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ με Πόρο και Αλμυρό.

Το σίγουρο είναι οτι το θρίλερ θα κρατήσει μέχρι τέλους, προς τέρψιν των φιλάθλων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook