Δεν ήταν το φαβορί αλλά έχει ομάδαρα και επέστρεψε εκεί που ανήκει!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τον Πρωταθλητή της Α2, ΟΦΑ, που κόντρα στα προγνωστικά άφησε στην δεύτερη θέση την Δαμάστα και πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α1 μετά από δύο χρόνια.

Πέρυσι δεν τα κατάφερε αλλά φέτος ήταν αποφασισμένος. Ο ΟΦΑρκαλοχωρίου μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ έκοψε πρώτος το… νήμα και πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α1.

Μία καλοδουλεμένη “μηχανή” που έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στο τοπικό ποδόσφαιρο τα προσεχή χρόνια. Πολύ καλό ρόστερ, νεαρό και φιλόδοξο προπονητή, τον Γιώργο Κυριαζή, δυνατή Διοίκηση, κόσμο και πάνω από όλα, γήπεδο. Σταδιάρα για την ακρίβεια. Ένα στολίδι για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Με μία σταθερή πορεία χωρίς… ανορθογραφίες και 13 σερί νίκες στο φινάλε, άφησε στην 2η θέση το μεγάλο φαβορί, την Δαμάστα, που πολλοί στο ξεκίνημα έλεγαν οτι θα κάνει… πάρτι και ψάξτε… τον δεύτερο. 

Τελικά ο ΟΦΑ με 74 βαθμούς, που θα γίνουν 77 με το… άκοπο τρίποντο που θα πάρει την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τον Διαγόρα (0-3 α.α), με 25 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 30 ματς, με 88 γκολ υπέρ και 27 κατά, τα κατάφερε.

Δεν έτυχε, πέτυχε. Μπράβο και συγχαρητήρια…Και την νέα χρονιά ξανά στην Α1…Εκεί που ανήκει.. Μέχρι να μπουν οι βάσεις για ακόμα παραπάνω…

Μία απάντηση στο “Δεν ήταν το φαβορί αλλά έχει ομάδαρα και επέστρεψε εκεί που ανήκει!”

  1. Πολύ καλο το άρθρο σας αλλα για να ειναι τεκμηριωμένο επειδή αυτα που ηδη αναφέρεται τα γράφουν και οι εφημερίδες στα δικα τους ρεπορταζ μπορείτε να γράψετε ποσα πέναλτι πηρε υπέρ και ποσα κατα οι ομάδες Δαμαστα ΟΦΑ και Μαραθωνας; Παρακαλώ να το δημοσιεύσετε
    Με εκτίμηση ένας φίλαθλος της Δαμαστας

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook