Σύγκρουση Τιτάνων στο ΄΄Κάμπ Νου΄΄

Άρωμα Ευρώπης έχει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Δύο αγώνες για την φάση των ‘’16’’ στο Τσάμπιονς Λιγκ . Η αναμέτρηση της  Μπαρτσελόνα με την Αρσεναλ ξεχωρίζει και καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ενώ προκαλεί τους παίκτες του στοιχήματος για ποντάρισμα. Στο άλλο ματς η Σαχτάρ φιλοξενεί την Ρόμα. Το κουπόνι της Τρίτης εκτός από τα δύο […]

Άρωμα Ευρώπης έχει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Δύο αγώνες για την φάση των ‘’16’’ στο Τσάμπιονς Λιγκ . Η αναμέτρηση της  Μπαρτσελόνα με την Αρσεναλ ξεχωρίζει και καθηλώνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ενώ προκαλεί τους παίκτες του στοιχήματος για ποντάρισμα. Στο άλλο ματς η Σαχτάρ φιλοξενεί την Ρόμα.

  • Το κουπόνι της Τρίτης εκτός από τα δύο αυτά σημαντικά ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει παιγνίδια από τις μικρότερες κατηγορίες της  Αγγλίας και της Σκωτίας αλλά και αγώνες από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Μπάρτσελόνα λοιπόν υποδέχεται την Αρσεναλ στο σούπερ ζευγάρι της φάσης των ΄΄16΄΄ στην ρεβάνς του 2-1 υπέρ των ΄΄κανονιέρηδων΄΄. Ματσάρα το δίχως άλλο. Για να δούμε αν θα κάνει πάλι όργια ο Μέσι όπως πέρυσι που πήρε μόνος του την πρόκριση με 4 γκολ απέναντι στους Λονδρέζους . Ο άσος δίνει 1,20, η ισοπαλία 5,00 και το διπλό 8,50. Πιθανό και το over. Κανείς βέβαια δεν ξεχνά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006 όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της  Αρσεναλ.

Στον άλλο αγώνα η Σαχτάρ υποδέχεται την Ρόμα και έχει το προβάδισμα μετά το διπλό με 2-3 στην Ρώμη. Οι ΄΄ρωμαίοι΄΄ έχουν τον Μοντέλα πλέον στον πάγκο τους. Ο άσος είναι στο 1,80 , το Χ πληρώνει 3,30 και το 2 έχει απόδοση 3,50. Οι καιρικές συνθήκες (-7 βαθμοί την ώρα του αγώνα) ευνοούν την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου μιας και πρόκειται να αγωνιστεί σε “οικείο” περιβάλλον αλλά σίγουρα θα επηρεάσουν τον αγώνα.

Από τις χαμηλότερες κατηγορίες στην Αγγλία δυνατός είναι ο άσος της Μπάρνσλεϊ επί της Σκάνθορπ για την Τσάμπιονσιπ (1,70 ) όπως και της Σουόνσι επί της Γουότφορντ ( 1,55 ). Η Σαουθάμπτον θα κερδίσει την Γέοβιλ στην Α΄Αγγλίας (1,30)  ενώ ισορροπία υπάρχει στυο Σριούσμπερι – Πορτ Βέίλ ( 1,95 / 3,25 / 3,00 ) για την Β΄Αγγλίας. Η Λούτον δεν θα έχει πρόβλημα με την Ταμγουορθ (1,30 ) για την Κόφερενς. Πολλά τα ματς αλλά θέλουν προσοχή γιατί στις μικρές κατηγορίες τα φαβορί δεν επικρατούν πάντα.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες δυνατός είναι ο άσος στο Τζαγκουάρες – Εμελεκ αλλά με χαμηλή απόδοση ,1,55. Φαβορί η Λιμπερταδ με την Μαρτιν ( 1,55 ).

  • Με ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι και ευχόμαστε καλά κέρδη σε όσους επιλέξουν να παίξουν και με το καλό τα λέμε αύριο, Τετάρτη, με νεώτερα από στοίχημα !!
  • Οι προβλέψεις μας και τριαδούλες ραδιοφωνικά κάθε πρωϊ ( εκτός Πέμπτη ) στην εκπομπή του Athletic Radio 104,2 ΄Σπορ Τύπος΄. Ακούστε μας 7-8 το πρωί και δεν θα χάσετε. Φυσικά τα πάντα για το στοίχημα και στην εκπομπη ‘Στο γήπεδο του Αθλέτικ’ κάθε απόγευμα 18.00-20.00 όπου με το ‘Αθλετικ BET’ σας πάμε ταμείο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook