Ενδιαφέροντα ματς σε ένα πλούσιο κουπόνι το Σάββατο

Πολλά τα ματς του Σαββάτου και με καλές ευκαιρίες  για κέρδος. Στο πρόγραμμα  υπάρχουν πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Στην Αγγλία (32η αγ.) χωρίς το σούπερ ματς το Σάββατο. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γ. είναι το φαβορί για νίκη επί της Φούλαμ (1,35 μόλις δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό). […]

Πολλά τα ματς του Σαββάτου και με καλές ευκαιρίες  για κέρδος.

Στο πρόγραμμα  υπάρχουν πολλοί  αγώνες από τα κορυφαία και συναρπαστικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Στην Αγγλία (32η αγ.) χωρίς το σούπερ ματς το Σάββατο. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γ. είναι το φαβορί για νίκη επί της Φούλαμ (1,35 μόλις δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό). Εύκολο έργο αναμένεται να έχει Τσέλσι, που θέλει να ανέβει ψηλότερα, υποδεχόμενη την Γουϊγκαν (1,15, NO BET). Αμφίρροπο το Γουλβς – Εβερτον (2,30 / 3,10 / 2,55) ενώ ακλόνητος φαντάζει ο άσσος στο Τότεναμ- Στόουκ (1,65).

Στο Καμπιονάτο για την 32η αγωνιστική δύο μόνο αγώνες στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Η πληγωμένη Ιντερ θέλει να πλησιάσει την κορυφή υποδεχόμενη την Κιέβο (1,30). Συναρπαστικό αναμένεται το ντέρμπι με φόντο την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ Ουντινέζε – Ρόμα που πέρυσι έληξε 4-3.Στο 2,10  η νίκη των ‘ζεβρών’, το Χ δίνει 3,20 ενώ η νίκη των ‘Ρωμαίων’ πληρώνει 2,95.

Για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ θέλει να πάρει το διπλό στο Αμβούργου που είναι πίσω στην βαθμολογία. 2,10 το διπλό. Απο τα άλλα ματς δύσκολο στοιχηματικά το Σάλκε – Βόλφσμπουργκ με κεντρικό πρόσωπο τον Μάγκατ  (1,95ο άσος, 3,25 το Χ και 3,00 το 2) . Η Μπάγερν στο ντέρμπι της Βαυαρίας θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο με την Νυρεμβέργη (1,50 το διπλό). Μάχη στην ουρά μεταξύ Στουτγκάρδης και Καϊζερσλάουτερν ( 1,65 / 3,50 / 4,00).

Στην Ισπανία για την 31η αγωνιστική υπάρχουν τρία μόλις ματς το Σάββατο. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ΄Σαν Μαμές’ όπου η Ρεάλ δοκιμάζεται από την Μπιλμπάο (1,65 το διπλό που αν έρθει θα έρθει με κόπο). Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα είναι το γκραν φαβορί με την ουραγό Αλμερία (1,20 ας το αποφύγουμε) ενώ στο τρίτο ματς η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Σεβίλλη. 2,30 ο άσος, 3,20 η ισοπαλία και 2,50 το διπλό.

Τέλος στο Σαμπιονά για την 30η αγωνιστική η Μονακό, που καίγεται για βαθμούς για να απεγκλωβιστεί από την ουρά, υποδέχεται την πρωτοπόρο Λιλ (1,85 το 2).

  • Καλό ταμείο σε όλους σας και τα ξαναλέμε αύριο Κυριακή στο μπλόγκ μας με επίσης πάρα πολλά  ματς για το στοίχημα και προβλέψεις !!
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις στον Athletic Radio 104,2 το μεσημέρι του Σαββάτου  13.00-17.00 με την εκπομπή ΄Athletic Live΄ με την ξεχωριστή ενότητα ΄Athletic Bet ΄. Καλή μπάλα και καλό θέαμα να έχουμε!!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook