Νίκησε τον Τζολάκη ο Κουλιεράκης, «πυροβόλησε» δύο φορές ο Γιακουμάκης

Το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι Κρητικοί αθλητές που αγωνίζονται εκτός νησιού.

Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ) –  Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός)

Ο Κουλιεράκης… νίκησε τον Τζολάκη, με τον ΠΑΟΚ να περνάει με 2-1 χθες (17/10) από την έδρα του Ολυμπιακού με 2-1 για το πρωτάθλημα της Super League 1. Και οι δύο αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι, με τον Κουλιεράκη μάλιστα να έχει συμμετοχή και στο γκολ του Νάρεϊ για το 2-1.

Γιώργος Γιακουμάκης (Σέλτικ)

«Πυροβόλησε» για ακόμα δύο φορές με τη φανέλα της Σέλτικ στο εντός έδρας 6-1 επί της Χιμπέρνιαν για το πρωτάθλημα Σκωτίας. Επίσης αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα για 24 λεπτά στην ήττα της Σέλτικ από τη Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ με 2-0 στη Σκωτία.

Μανώλης Σάλιακας (Σανκτ Πάουλι)

Έπαιξε για 80 λεπτά στη νίκη της Σανκτ Πάουλι με 3-0 επί του Αμβούργου και δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα, έχοντας αρκετά καλή επίδοση για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

Έπαιξε για 86 λεπτά στο εκτός έδρας 0-0 του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League κι έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ με 2-1 για το πρωτάθλημα.

Επαμεινώνδας Παντελάκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αγωνίστηκε σε όλο το εντός έδρας ισόπαλο 2-2 με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Ηλίας Κουτσουπιάς (Μπενεβέντο)

Αντιμετώπισε την… πρώην Τερνάνα με την Μπενεβέντο να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 3-2. Ο Κουτσουπιάς αγωνίστηκε για 23 λεπτά στο παιχνίδι.

Μανώλης Φαζός (Προοδευτική)

Αγωνίστηκε στο ισόπαλο με 2-2 φιλικό με την ΑΕΚ Β’.

Γιώργος Μανουσάκης (Ηρακλής)

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-1 της Δόξας Δράμας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καυτανζόγλειο στάδιο, με τον Μανουσάκη να αγωνίζεται σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Μάνος Σμπώκος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Μιχάλης Αγριμάκης, Γιάννης Ιατρούδης (Κηφισιά)

Πήραν όλοι χρόνο συμμετοχής στο ισόπαλο φιλικό (0-0) με τον Ολυμπιακό Β’ που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής.

Κώστας Προβιδάκης, Πέτρος Γιακουμάκης (Λαμία)

Η Λαμία ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, με τον Προβιδάκη να μένει στον πάγκο και τον Γιακουμάκη να περνάει ως αλλαγή στην θέση του Τσιλούλη στο 78’.

Δημήτρης Τσακμάκης (Παναχαϊκή)

H Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-1 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι με τον Τσακμάκη να αγωνίζεται για 83 λεπτά.

Κώστας Ρουκουνάκης, Χρήστος Λέλεκας (ΑΕΚ Β’)

Η ΑΕΚ Β’ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 σε φιλικό με την Προοδευτική, με τους δύο παίκτες να αγωνίζονται. Ο Ρουκουνάκης αγωνίστηκε για 85 λεπτά, ενώ ο Λέλεκας πέρασε στο ματς στο 85’ στη θέση του Χριστόπουλου.

Παναγιώτης Κοντάκης (ΑΕΚ Κ19)

AEK K19 και Ατρόμητος Κ19 αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 για την 8η αγωνιστική της Super League U19.

Γιώτα Χαριτάκη (Άρης)

Ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Άρη και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα».

Μπάσκετ

Χρήστος Σαλούστρος (ΠΑΟΚ)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι με τον Άρη με 88-66 με τον Χρήστο Σαλούστρο να έχει 3 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21:14 λεπτά.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 93-70 του Λαυρίου για το πρωτάθλημα, με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να αγωνίζεται για 23:17 λεπτά και να έχει 14 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 21:52 λεπτά συμμετοχής.

Αντώνης Κόνιαρης (ΑΕΚ)

Είχε 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 14:07 λεπτά συμμετοχής στη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Πάτρας με 83-68. Στη συνέχεια, μετά το τέλος του αγώνα υπέγραψε αυτόγραφα με τον Κάμερον ΜακΓκρίφ στο νέο, Family Lounge στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Μιχάλης Καρλής (Ντόρνμπερν Λάιονς)

Πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 35:58 λεπτά συμμετοχής στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Τσελοβετς με 85-76.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook