Σκόραρε δύο γκολ για την Μπράιτον η Βεατρίκη Σαρρή – Ασίστ στη νίκη της Κηφισιάς ο Νοικοκυράκης

Το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι Κρητικοί αθλητές που αγωνίζονται εκτός νησιού.

Ποδόσφαιρο

Βεατρίκη Σαρρή (Μπράιτον)

Σκόραρε δύο φορές στην εκτός έδρας ισοπαλία της Μπράιτον με τη Ρέντινγκ με 2-2. Πιο συγκεκριμένα η διεθνής Χανιώτισσα σκόραρε στο 8’ και στο 13’ για κάνοντας το 0-2 για την ομάδα της, όμως η Ρέντινγκ ισοφάρισε με τα γκολ της Χάρις στο 46’ και 60’. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της WSL.

Γιώργος Γιακουμάκης (Ατλάντα Γιουνάιτεντ – Εθνική Ελλάδας)

Αγωνίστηκε για 62 λεπτά στο «διπλό» της Εθνικής στο Γιβραλτάρ με 3-0 ξεκινώντας βασικός, ενώ έπαιξε και για 21 λεπτά στο εντός έδρας φιλικό της Ελλάδας με την Λιθουανία που έληξε με 0-0.

Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός – Εθνική Ελπίδων)

Αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Λευκορωσία, το οποίο έγινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την προκριματική φάση του EURO U21 2025 και έληξε με 1-1 σήμερα (28/03).

Βαγγέλης Νοικοκυράκης (Κηφισιά)

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Ηλιούπολης, με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη να μπαίνει ως αλλαγή στο 75’ στην θέση του Παπασάββα. Ο Νοικοκυράκης μάλιστα έκανε ασίστ λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, κάνοντας την σέντρα στο γκολ του Κουιρουκίδη, ο οποίος επίσης μόλις είχε μπει αλλαγή, και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μανώλης Φαζός (Προοδευτική)

Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι της Προοδευτικής με τον ΠΑΟ Ρουφ, εκεί όπου οι «βυσσινί» πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στο 94’ για την μάχη που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, επικρατώντας με 2-1.

Μιχάλης Μαρινάκης (ΠΑΟ Ρουφ)

Τέθηκε αντιμέτωπος με τον Μανώλη Φαζό στο παιχνίδι του ΠΑΟ Ρουφ με την Προοδευτική, παίζοντας για 62 λεπτά και ξεκινώντας βασικός στην αναμέτρηση.

Δημήτρης Τσακμάκης (Παναχαϊκή)

Αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τα Χανιά στην Πάτρα, που έληξε ισόπαλο με 0-0.

Μπάσκετ

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 77-73, με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να αγωνίζεται για 18:22 και να σημειώνει 3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Από την άλλη, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε 1 ριμπάουντ σε 1:32 συμμετοχής.

Αντώνης Κόνιαρης (ΑΕΚ)

Αγωνίστηκε για 6:07 στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Χρήστος Σαλούστρος (ΠΑΟΚ)

Ο Σαλούστρος αγωνίστηκε για 18:24 λεπτά, είχε 5 πόντους, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο στην εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό με 100-70.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook