Σκόραραν Καρέλης, Σάλιακας, Κοζορώνης – Κλήθηκαν στην Εθνική Κουτεντάκης, Τζολάκης, Κουτεντάκης

Το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι Κρητικοί αθλητές που αγωνίζονται εκτός νησιού.

Ποδόσφαιρο

Νίκος Καρέλης (Παναιτωλικός)

Πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο 1-1 με την Λαμία στο Αγρίνιο, που έγινε στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1. Ο Καρέλης σκόραρε στο 51’ για το 1-0.

Μανώλης Σάλιακας (Σανκτ Πάουλι)

Πέτυχε ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ στη νίκη κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ με 2-1, για την 24η αγωνιστική της Bundesliga 2. Ο Σάλιακας άνοιξε το σκορ στο 13’, με το δεύτερο φετινό γκολ του με τη φανέλα της Σανκτ Πάουλι.

Βαλάντης Κοζορώνης (Αναγέννηση Καρδίτσας)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε μία μεγάλη νίκη στο Αλκαζάρ, επικρατώντας της Λάρισας με 1-0 με το γκολ του Βαλάντη Κοζορώνη στο 68’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Γιώργος Γιακουμάκης (Ατλάντα Γιουνάιτεντ)

Μπήκε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό στη θέση του Μπέρι, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Charlotte FC.

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ)

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από το Πανθεσσαλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-0 του Βόλου. Ο Κουλιεράκης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, έχοντας καλή παρουσία. Επίσης, κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος για το ματς με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro και για το φιλικό με τη Λιθουανία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Κόνιασπορ)

Κλήθηκε από τον Πογιέτ στην Εθνική για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro και για το φιλικό με τη Λιθουανία.

Μανώλης Φαζός (Προοδευτική)

Αγωνίστηκε για όλο το 90λεπτο της εκτός έδρας ισοπαλίας της Προοδευτικής με την Ηλιούπολη, για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Κώστας Προβυδάκης (Κηφισιά)

Η Κηφισιά επικράτησε με 2-1 της Καλαμάτας εκτός έδρας, για την 14η αγωνιστική της SL2. Ο Κώστας Προβυδάκης αγωνίστηκε για όλο το παιχνίδι, ενώ ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης μπήκε ως αλλαγή στο 85’, στη θέση του σκόρερ Τεττέι.

 

Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός) – Τίτος Κουτεντάκης (Μακεδονικός)

Συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας (24/03, 17:00 “Γεώργιος Καμάρας”) και της πρεμιέρας για τα προκριματικά του Εuro2025 απέναντι στην Λευκορωσία (28/03, 17:00 “Απόστολος Νικολαΐδης”).

Δημήτρης Τσακμάκης (Παναχαϊκή)

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Β’ στην Πάτρα, με τον Τσακμάκη να παίζει σε όλο το παιχνίδι.

Κώστας Ρουκουνάκης, Χρήστος Λέλεκας (ΑΕΚ Β’)

H AEK B’ ηττήθηκε στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή με 1-0. Ο Ρουκουνάκης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Λέλεκας έπαιξε για 74 λεπτά, όταν και έγινε αλλαγή, με τον Δημητρίου να περνάει στη θέση του.

Βεατρίκη Σαρρή (Μπράιτον)

Αγωνίστηκε για 88 λεπτά στην εντός έδρας ήττα της Μπράιτον από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μπάσκετ

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός)

Ο Παναγιώτης σημείωσε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ ο Γιώργος σημείωσε 9 πόντους και 2 ριμπάουντ στην εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 81-73.

Χρήστος Σαλούστρος (ΠΑΟΚ)

Έπαιξε για 8:29 στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, μαζεύοντας 5 ριμπάουντ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook