Αποκαλύψεις στο roof garden…

Απαλλαγμένος από τις αγωνίες και τις φοβίες της πρόσφατης σοβαρής περιπέτειας υγείας που τον ταλαιπώρησε, ακμαίος και ορεξάτος ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «Λατώ» την Παρασκευή το βράδυ, να κουβεντιάσει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Στο roof garden του ξενοδοχείου (καλή δουλειά ο ιδιοκτήτης Λευτέρης Καραταράκης που φρόντισε […]

Απαλλαγμένος από τις αγωνίες και τις φοβίες της πρόσφατης σοβαρής περιπέτειας υγείας που τον ταλαιπώρησε, ακμαίος και ορεξάτος ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «Λατώ» την Παρασκευή το βράδυ, να κουβεντιάσει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Στο roof garden του ξενοδοχείου (καλή δουλειά ο ιδιοκτήτης Λευτέρης Καραταράκης που φρόντισε για όλα) η παρέα ήταν καλή, με την πλαισίωση του προέδρου του Εργοτέλη, με δυο από τα «αγαπημένα» του παιδιά στη διοίκηση. Τους δυο αντιπροέδρους: Τον Γιάννη Δασκαλάκη και τον Μανόλη Χαρωνίτη. Οι υπόλοιποι πήγαν νωρίς για ύπνο. Το ίδιο θα έκανε και ο πρόεδρος του Εργοτέλη, αν δεν είχε αντιληφθεί την «παρέα» στο βάθος. Πέρασε για να καληνυχτίσει και τελικά έμεινε πάνω από τρεις ώρες!

Ειπώθηκαν off  the record πολλά. Εκείνα για τα οποία θα μπορούσε να  γίνει κάποιο σχόλιο είναι κατ’ αρχήν για τον τρόπο που ο πρόεδρος του Εργοτέλη μιλάει για την περιπέτειά του. Για τη στήριξη που είχε από κοντινούς και μακρινούς προς αυτόν φίλους, για το ταξίδι στη Ζυρίχη, που ανέβαλε την τελευταία στιγμή, όταν ένοιωσε την πρώτη αδιαθεσία, αλλά για τον ιό που τον προσέβαλε μέσα στο νοσοκομείο και αποδείχθηκε τελικά πολύ σοβαρός, μέχρι να τον νικήσει ο οργανισμός του ασθενή. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη με τη φράση «προχωράμε» δείχνει να έχει αφήσει πίσω του αυτήν τη μάχη, από την οποία βγήκε νικητής. Και επιχειρεί σταδιακά να επανέλθει, κάτι που είναι πάνω του, σωματικά και οργανικά, πασιφανές.

Η επιστροφή του προέδρου  του Εργοτέλη στη δράση ήρθε και με μια μεταγραφή! Αυτή του Γερμανού Πίρσον. Η μεταγραφή έχει την προσωπική σφραγίδα του Παπουτσάκη και έγινε σε 24 ώρες! Το παρασκήνιο, όπως το αποκάλυψε ο πρόεδρος του Εργοτέλη έχει ως εξής: Ο Καραγεωργίου ζητούσε επίμονα τον Φερνάντεζ. Ο Παπουτσάκης  είπε στον προπονητή που μιλούσε κατ’ ιδίαν με τον παίκτη, να του κάνει πρόταση 300 χιλ. ευρώ για δυο χρόνια. Πρόταση που υπερέβαινε τον προϋπολογισμό της ομάδας. Την επόμενη μέρα το πρωί, ο Παπουτσάκης ενημερώθηκε ότι ο Φερνάντεζ μιλούσε με ομάδες της Κύπρου. Επικοινώνησε με τον Καραγεωργίου και του ζήτησε να σταματήσει τις συζητήσεις, καθώς «ο παίκτης μας χρησιμοποιεί για να πάρει περισσότερα». Εκείνη τη μέρα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ Γιάννη Γλυκό για ένα τερματοφύλακα που είχε ύψος 1μ85. Ο Παπουτσάκης του απάντησε ότι ο Εργοτέλης έχει ψηλώσει την άμυνα και θέλει γκολκίπερ «πάνω από 1μ93». Και έτσι προέκυψε ο Πίρσον, τον οποίο ο Εργοτέλης έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Και με πολύ λιγότερα χρήματα από τον Φερνάντεζ. Νωρίτερα είχε ανάψει το πράσινο φως  για τον Πίρσον και ο Καραγεωργίου, μελετώντας το βιογραφικό του παίκτη.

Έβγαλε και ειδήσεις όμως ο Παπουτσάκης, στην ευχάριστη βραδιά της Παρασκευής στο «Λατώ». Μίλησε  για έναν «Έλληνα ακραίο επιθετικό, τον οποίο θα πάω και θα φέρω ο ίδιος προσωπικά αυτήν την εβδομάδα».

Μίλησε ακόμη για την υπόθεση Επστάιν, που φαίνεται να οδηγείται σε ναυάγιο, καθώς ο Ολυμπιακός ζητάει χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Για τον Κουτσιανικούλη ο πρόεδρος του Εργοτέλη, έδειξε διστακτικός.

Ενώ εξέφρασε  την επιθυμία του να παίξουν φέτος τα νέα παιδιά της ομάδας, δείχνοντας να έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στον Σαρρή!

Μίλησε ακόμη για την αδειοδότηση και την προσπάθεια του ΟΦΗ, τονίζοντας το δίκαιο της επισήμανσης ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν τα ίδια κριτήρια οι ομάδες της Α’ Εθνικής με αυτές της Β’ κατηγορίας, ενώ έδειξε έκπληκτός για το σκάνδαλο με τα στημένα και το μέγεθος των αποκαλύψεων.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ χιούμορ, όταν ο πρόεδρος του Εργοτέλη θυμήθηκε τον… Ογκουνσότο και τα «βάσανα» που πέρασε από τον έγχρωμο επιθετικό (για τον οποίο πάντως παρεμπιπτόντως επισημάνθηκε ότι ήταν από εκείνους που έσπευσαν να δουν τον πρόεδρο του Εργοτέλη όταν ήταν στο νοσοκομείο), αλλά και τα προβλήματα που ο Πάτρικ αντιμετώπιζε με την όρασή του, πριν του δώσει τη λύση ο γιατρός Γιάννης Ασλανίδης!

Η παρέα έκλεισε  με την υπόσχεση ότι θα επαναληφθεί την Παρασκευή το βράδυ, μετά τον αγιασμό του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, που θα γίνει σημειολογικά εκεί…

*Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στην Athletic Press στις 27/6.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook