Θα κάνει «παπάδες» αν βελτιώσει τα «τελειώματά» του ο Φώτης…

Του Γιώργου Κορτσιδάκη Ήταν θέμα… χρόνου να στρέψει ο Φώτης Παπουλής τα… φώτα πάνω του. Το έκανε στο παιχνίδι με τη Δόξα, το είχε (ξανά) κάνει στη νίκη με την Τρίπολη, όπου επίσης ήταν πρωταγωνιστής με γκολ και ασίστ. Το πιο πιθανό είναι ότι θα το κάνει και σε κάποιο άλλο παιχνίδι στο μέλλον, γιατί […]

Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Ήταν θέμα… χρόνου να στρέψει ο Φώτης Παπουλής τα… φώτα πάνω του. Το έκανε στο παιχνίδι με τη Δόξα, το είχε (ξανά) κάνει στη νίκη με την Τρίπολη, όπου επίσης ήταν πρωταγωνιστής με γκολ και ασίστ. Το πιο πιθανό είναι ότι θα το κάνει και σε κάποιο άλλο παιχνίδι στο μέλλον, γιατί βελτιώνεται συνεχώς.
Αυτό το παιδί είναι προικισμένο με την εκπληκτική «έκρηξη» που έχει και αν βελτιώσει τα «τελειώματά» του, τα οποία προς το παρόν παραμένουν σε μέτριο επίπεδο, θα κάνει «παπάδες».
Είναι γρήγορος, είναι μπουκαδόρος, του λείπει λίγη παραπάνω δύναμη, αλλά πάνω από όλα καθαρό μυαλό όταν βρίσκεται απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Είναι  πιο γρήγορος παίκτης της κατηγορίας στα «πρώτα μέτρα» και δικαιούται, αλλά και… υποχρεούται να σκοράρει περισσότερο! Έχει μέχρι τώρα τρία γκολ, αλλά θα μπορούσε να έχει τα διπλάσια, καθώς είναι πρωταγωνιστής σε μερικές μεγάλες και σημαντικές ευκαιρίες του ΟΦΗ.
Έχει κάνει δυο ασίστ και θα μπορούσε να έχει (και εδώ) καλύτερη παρουσία, γιατί με την ταχύτητά του δημιουργεί καταστάσεις και «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα.
Έχει όμως και πολύ… μέλλον, αλλά και την τύχη ότι συνεργάζεται με ένα προπονητή που τον πιστεύει, εκτιμάει το ταλέντο του και ταιριάζει με την τακτική, που εφαρμόζει.
Η «εκτέλεσή» του με το αριστερό πόδι, μετά την ασίστ του Ζορμπά, στο πρώτο γκολ που βάζει στο παιχνίδι με τη Δόξα, είναι εκπληκτική και είναι από τις σπουδαιότερες στιγμές που έχουμε δει από τον ίδιο ποδοσφαιρικά!
Ενώ στο δεύτερο γκολ, το μισό από το οποίο ανήκει κατ’ αρχήν στον Μπούρμπο και μετά στον Καμπάνταη που σουτάρει στην εστία, ο Φώτης απλά κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει. Είναι «μέσα» στη φάση και αρκεί μια απλή προβολή για να σπρώξει την μπάλα στο πλεχτό.
Ο Παπουλής είναι ένας από τους καλύτερους «εξτρέμ» της κατηγορίας. Σε λίγες μέρες (22/1) κλείνει τα 27 του χρόνια (22/1/1985) και θα πρέπει τώρα να προσπαθήσει πολύ περισσότερο από ποτέ, για να κάνει το μεγάλο άλμα που αναζητάει στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που μπορεί να του δώσει το εφαλτήριο για μεγαλύτερα πράγματα, αρκεί να το πιστέψει περισσότερο και ο ίδιος…

*To  άρθρο αυτό δημοσιεύεται στην Athleticpress (16/1).

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook