ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO: Πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ με… 458 ομάδες!

Και ενώ οι στιγμές που βιώνουμε ΟΛΟΙ μας το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα είναι έντονες και οι καταστάσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες για το βιοτικό μας επίπεδο έρχεται η Σούπερ Λιγκ να μας.. φτιάξει το κέφι. Πραγματικά μόνο για γέλια και τίποτα άλλο δεν αξίζει να ασχολείσαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι […]

Και ενώ οι στιγμές που βιώνουμε ΟΛΟΙ μας το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα είναι έντονες και οι καταστάσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες για το βιοτικό μας επίπεδο έρχεται η Σούπερ Λιγκ να μας.. φτιάξει το κέφι. Πραγματικά μόνο για γέλια και τίποτα άλλο δεν αξίζει να ασχολείσαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι είπε η χωρατατζού.. Λίγκα και μας έκανε να …παλαβώσουμε;

Η Σούπερ Λίγκα πρότεινε αρχικά την αύξηση των ομάδων σε 18 προκειμένου να κλείσουν όλα τα μέτωπα. Χαχαχα! Εδώ γελάνε. Για να είναι Ο.Χ και Ο.Χ όλοι. Δηλαδή όλοι χαρούμενοι και όλοι χαμογελαστοί θα πρέπει να γελάσουμε και μείς. Σε λίγο θα στολίσουμε… Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Σούπερ Λιγκ μετά από ένα καλοκαίρι …καυτό όσο δεν πάει τώρα θυμήθηκε ότι πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση. Ε, όχι ρε φίλε δεν θα το αντέξω τόσο γέλιο. Και ας το πήρε πίσω αργότερα και μόνο ως σκέψη είναι …άκυρη.

Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα είχαμε αύξηση δηλαδή; Αυτό είναι ρεκόρ που ακόμα και το βιβλίο Γκίνες δεν θα ήθελε να το συμπεριλάβει στις εκδόσεις του γιατί δεν θα ήταν πιστευτό. Και όμως. Στην χώρα μας όλα μπορούν να συμβούν, και πραλίγο να συμβούν , γιατί είμαστε ..ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

Και εντάξει γινόταν αλλά πως θα είχαμε την υλοποίησή της στην πράξη; Καταρχάς θα έπρεπε να ξεκινήσει η διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, για τις ομάδες που θα έπαιρναν τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, δηλαδή τις ομάδες Α και Β, ώστε να διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος . Δηλαδή μιλάμε για εμβόλιμες αγωνιστικές για διάστημα ενάμιση μήνα στην καλύτερη περίπτωση. Και με τις ομάδες Γ, Δ ;  Και μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί η Εθνική μας συμμετέχει στο Εuro του χρόνου το καλοκαίρι.

Θα έπρεπε να εξευρεθούν και άλλες κενές ημερομηνίες. Πώς θα γινόταν αυτό, μόνο ο Θεός ξέρει…Και ο Τσακ Νόρις. Μα είναι δυνατόν; Ρε σεις ο κόσμος κουράστηκε δεν το καταλαβαίνεται; Αυτοαπαξιώνεται το (Θεός να το κάνει) προϊόν σας…Είναι που είναι σάπιο και στιγματισμένο με τα στημένα μην σκέφτεστε να  το …διαλύσετε εντελώς. Όλα γίνονται δηλαδή μόνο για την κονόμα και για την συνδρομητική τηλεόραση και για να είναι χαρούμενοι Λάρισα, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός και Δόξα Δρ. ;  Και ενώ υπάρχουν δικαστήρια και σοβαρά ανοικτά μέτωπα. Και έχουν αργήσει όσο δεν πάει. Ο απλός φίλαθλος δεν τους νοιάζει που με αυτά που βλέπει και όχι μόνο δεν θα πατάει τα πόδια του στο γήπεδο (που έτσι και αλλιώς δεν πατάει ) αλλά ούτε που θα ασχολείται. Ευτυχώς το πήραν γρήγορα …πρέφα. Η ρετσινιά όμως έμεινε.

Συνέλθετε πάντως γιατί ο Πλατινί θα μας κάνει στο τέλος καμιά και θα τρέχουμε. Και θα έχει και δίκιο ο Μισέλ. Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι για τέτοια και δεν αστειεύεται όταν γελοιοποιείται το άθλημα από κράτη μέλη της. Αλλά ότι και να κάνει εμάς δεν μας νοιάζει . Ας είναι οκ ο Πηλαδάκης και ο Κομπότης.

Προσωπικά όμως έχω να προτείνω κάτι που θα απαλλάξει τους πάντες από σπαζοκεφαλιές. Να γίνει ΕΝΑ πρωτάθλημα με την συμμετοχή 458 ομάδων στην Σούπερ Λιγκ Και να παίξουν όλοι. Και αυτές ακόμα που δεν υπάρχουν στον χάρτη αλλά με αυτές μεγαλώσαμε. Χαραυγιακός, Παναργειακός, Ε.Α.Ρ, Δόξα Βύρωνα, Αθηναϊκός, Ακράτητος και όποιες άλλες ξεχνάω. Όλες μέσα. Και να παίζει κάθε ομάδα τέσσερα ματς την μέρα. Πρωϊ, μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ. Χωρίς ματς όμως μετά τα μεσάνυχτα γιατί θα συμπίπτει με τα πονηρά προγράμματα της συνδρομητικής, που θα έχει και τα δικαιώματα της ΣΟΥΠΕΡ XXXXL ΛΙΓΚΑ, για να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Μέχρι να σκάσουν οι ομάδες. Γιατί εμείς έχουμε ήδη σκάσει.. Και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα το σωτήριο έτος 2045 να ξεκινήσει ένα άλλο με νέα αναδιάρθρωση για να παίξουν και οι ομάδες από την Ουγκάντα και την Ταρζανία. Αν δεχτούν βέβαια. Γιατί αυτοί είναι πιο μπροστά ποδοσφαιρικά από μας.

Ανεφάρμοστη λέτε η πρότασή μου; Μα τι λέτε είναι απόλυτα λογική .Όπως και όλα αυτά που μας βομβαρδίζουν τον εγκέφαλό σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με το δύσμοιρο και βάλε Ελληνικό ποδόσφαιρο. Λυπηθείτε μας γιατί θα πλαντάξουμε από τα γέλια…..

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook