«Άντε τώρα να ξαναδείς Σούπερ Λιγκ…»

Ο Μανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την “μαγεία” της Σούπερ Λιγκ.

Μετά την ποδοσφαιρική «πανδαισία» του Τσάμπιονς Λιγκ, τα κεφάλια μέσα και ώρα και πάλι για Σούπερ Λιγκ.

Τι Ρεάλ,Μπάρτσα και τέτοια κουραφέξαλα τώρα; Ξενέρωτα πράγματα.

Ώρα για ελληνικό ποδόσφαιρο ξανά.

Γηπεδάρες, ματσάρες, μπαλάρα, ανατροπάρες, γκολάρες και φυσικά.. οργάνωση. Όλα Σούπερ. Όλα στον υπερθετικό βαθμό.

Έχοντας, από επαγγελματική υποχρέωση και μόνο, δει τους περισσότερους αγώνες της Σούπερ Λιγκ και τις τρεις αγωνιστικές δεν μου έχουν μείνει και πολλά πράγματα.

Άντε το εκπληκτικό γκολ του Ντε Βιντσέντι στο ματς του Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κάνα δύο άλλα και από κει και πέρα… το χάος.

Και μιλάμε για τρεις ολόκληρες αγωνιστικές. Λίγα πράγματα. Ξεραϊλα. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε θα περάσουμε ένα δύσκολο χειμώνα.

ΟΚ, οικονομική κρίση. Πάω πάσο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η δικαιολογία.

Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι τις πταιει γιατί ο… Κατήφορος δεν θα έχει σταματημό… Και άμα  τον χάσεις τον πελάτη δύσκολα τον ξαναφέρνεις πίσω…

Και 456 να γίνουν οι ομάδες στην Σούπερ Λιγκ το πράγμα δύσκολα θα βελτιωθεί.

Πάντως υπάρχουν και χειρότερα. Φούτμπολ Λιγκ. Εκεί όπου το πότε θα γίνει η κλήρωση κατάντησε το πιο μεγάλο ανέκδοτο της χρονιάς. Όπως και οι λέξεις «αναδιάρθρωση» και «αδικημένος» αποκτούν ένα άλλο νόημα όταν έχουν να κάνουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

18 ή 21 οι ομάδες στην Φούτμπολ Λιγκ; Σήριαλ φοβερό. Με απρόβλεπτο φινάλε. Ακόμα και ο «Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής» ωχρία μπροστά του.

Για να δούμε. Πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει το νέο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Την σεζόν 2012 – 13 χλωμό.  

Κοντολογίς, ωραίο το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ξενέρωτο. Εδώ στην Ελλάδα δεν πλήττεις ποτέ. Η αβεβαιότητα είναι αυτή σου κεντρίζει το ενδιαφέρον αφού πάντα έρχεται κάτι χειρότερο από κει που δεν το περιμένεις.

Υπομονή αδέρφια.. Μπάλα είναι θα περάσει…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook