Μπράβο στους φωστήρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο Μανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τις 42 αγωνιστικές στην Φούτμπολ Λιγκ και τις μόλις… 18 στο Περιφερειακό!

Πολλά μπράβο ανήκουν δικαιωματικά στους φωστήρες του ελληνικού ποδοσφαίρου που έγραψαν ιστορία με τις αποφάσεις τους. Κατάφεραν και ξεπέρασαν πάλι τον εαυτό τους.

Έκαναν το θαύμα τους και δημιούργησαν δύο πρωταθλήματα εκτρώματα. Η φετινή Φούτμπολ Λιγκ θα αποτελείται από 21 ομάδες, τουτέστιν θα διεξαχθεί σε 42 αγωνιστικές. Και φυσικά ο… μαραθώνιος θα συνεχιστεί αφού προβλέπονται και πλεϊ οφ ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Καλό Δεκαπενταύγουστο με το καλό δηλαδή θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Μόνο η κλήρωση κράτησε πάνω από μία ώρα για να βγουν όλα τα ζευγάρια φαντάσου και τα ματς που θα γίνουν…

Μπράβο τους που τους βόλεψαν όλους. Βρήκαν την φόρμουλα. Τώρα ούτε «αδικημένοι», ούτε γκρίνιες.

Και την ίδια ώρα που είχαμε αυτήν την απόφαση για πρωτάθλημα – μαμούθ, ήρθε και η κλήρωση του μίνι – περιφερειακού πρωταθλήματος. Μόλις 10 ομάδες στον όμιλο της Κρήτης. Κάτι σαν Τουρνουά δηλαδή.

18 αγωνιστικές όλες και όλες. Ξεκινάει πριν την Εθνική εορτή μας της 28ης Οκτωβρίου, στις 21 του Οκτώβρη, και ολοκληρώνεται στις 24 Μαρτίου, πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Και θα έχει και διακοπή περίπου 20 μέρες τα Χριστούγεννα.

Λαμπρά. Πρωτάθλημα – παρωδία με 10 μόλις ομάδες. Και ακόμα άγνωστο πόσοι θα πέσουν αφού η απόφαση θα ληφθεί μετά τις εκλογές. Πάντως πιο πολλά θα είναι τα φιλικά που θα δώσουν οι ομάδες από τα επίσημα.

Φοβερές αποφάσεις από τους τα «φαιά φορούντες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου και πάλι.

Αποφάσεις χωρίς πλάνο και λογική και με την πίεση του χρόνου και όχι μόνο. Όλα άλλωστε στο πόδι γίνονται στην χώρα μας.

Ανοργανωσιά. Και αβεβαιότητα. Έτσι για να μην πλήττουμε και μεις… Σε δουλειά να βρισκόμαστε…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook