Φαίνεται σαν ψέμα…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τα πρωταθλήματα της Φούτμπολ Λιγκ 2 και περιφερειακoύ που αρχίζουν επιτέλους!

Φτάσαμε αισίως στις 19 Οκτώβριου και το Σαββατοκύριακο που έρχεται αποκτά ιστορική σημασία…

Δεν έχει να κάνει ούτε με την Τρόϊκα, ούτε με το ΔΝΤ, ούτε με κάτι παρεμφερές…

Είναι κάτι που όλοι περιμέναμε.. Ναι, και όμως! Υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση!

Και Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, ενώ ξεκινάνε μετά κόπων και βασάνων Φουτμπολ Λιγκ 2 και Περιφερειακό! Εννοείται ότι συνεχίζονται και τα τοπικά, ενώ από βδομάδα ξεκινάει και το κύπελλο! Επιτέλους! Όλα τα πρωταθλήματα σε πλήρη δράση!

 

Ευτυχώς ξεκίνησαν και τα πρωταθλήματα μπάσκετ οπότε νοιώθουμε όλοι κομπλέ! Τώρα μένει μία μεγάλη απορία… Αν θα τελειώσουν και πότε και με πόσες ομάδες. Αλλά τι να λέμε τώρα … Έχει ο Θεός!

 

Σημασία έχει ότι έπρεπε να φτάσουμε δύο μήνες πριν από τα Χριστούγεννα για να έχουμε πλήρη δράση!

Το καλό στην χώρα μας είναι ότι ακόμα και τα αυτονόητα είναι αβέβαια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Στην σέντρα λοιπόν και οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ 2 που έχουν συμπληρώσει πάνω από 10 βδομάδες προετοιμασίας. Ρούβας , Επισκοπή και Α.Ο.Χανιά εκπροσωπούν την Κρήτη και γνωρίζουν ότι υπάρχουν δυσκολίες σε μία τόσο απαιτητική κατηγορία.

Στην σέντρα και οι ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος με τον όμιλο της Κρήτης να παραμένει αλλά να είναι.. κολοβός. 10 μόλις ομάδες αλλά με πολλά ντέρμπι και φανατικούς φιλάθλους. Ομάδες από όλη την Κρήτη με ιστορία και κόσμο.

Καλά να είμαστε να τα παρακολουθήσουμε όλα και να δικαιωθούμε που άξιζε η αναμονή.

Ο Athletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr και φέτος αγκαλιάζει όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα εθνικά και μη αλλά και όλα τα σπορ με μαραθώνιες μεταδόσεις κόντρα στην κρίση και τις δυσκολίες της εποχής.

Γιατί η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση είναι πάνω από όλα…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook