Όλοι στο ΒΑΚ το Σάββατο

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την αναγκαιότητα της παρουσίας του κόσμου στο ματς ΟΦΗ – Λαύριο για την Α2 μπάσκετ.

Το προσεχές Σάββατο ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ όμως ο αγώνας με το Λαύριο έχει τον χαρακτήρα τελικού και όχι άδικα.

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ένα αρνητικό ξεκίνημα με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και πλέον τα περιθώρια απώλειας βαθμών είναι περιορισμένα έως απαγορευτικά.

Η ομάδα της πόλης μας παρ΄όλα τα προβλήματά της δήλωσε συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, έκανε μία σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή και προσεκτικές κινήσεις στο ρόστερ της.

Μπορεί να μην έχει παίκτες της κλάσης ενός Τουντζιαράκη, ενός Λιούϊς και να έφυγαν βασικά γρανάζια από την περυσινή ομάδα όμως η ανανεωμένη ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει ένα ρόστερ ικανό να σταθεί στην κατηγορία.

Όμως οι απανωτοί τραυματισμοί και η ελλιπής προετοιμασία δεν έχουν επιτρέψει στην κρητική ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στα ματς της με αποτέλεσμα να έχει μέχρι τώρα μηδέν στα πέντε.

Ο αγώνας με το δυνατό Λαύριο, που έχει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια αφού αν έρθει νέο αρνητικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα είναι δύσκολα με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η παρουσία των φιλάθλων της πόλης μας στον αγώνα του Σαββάτου είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Ο ΟΦΗ πρέπει με την συμπαράσταση όλων να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα ώστε να έχει δικαίωμα στην ελπίδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν στο ΒΑΚ, το προσεχές Σάββατο στις 17.00…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook