Ένας γάμος και… τρεις κηδείες!!

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τα αποτελέσματα των κρητικών ομάδων στις εθνικές κατηγορίες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ( 17-18 Νοεμβρίου 2012) δεν θα λέγαμε ότι ήταν από τα καλύτερα για τις κρητικές ομάδες. Οι εκπρόσωποί μας στις εθνικές κατηγορίες είχαν μία συγκομιδή ασορτί με τις καιρικές συνθήκες. Τα έκαναν δηλαδή… μούσκεμα.

Τρικυμία ο Πλατανιάς το Σάββατο γνωρίζοντας την πιο βαριά φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με 4-0 από τον Πανιώνιο. Η Χανιώτικη ομάδα ψάχνει με το… κιάλι την νίκη τις τελευταίες αγωνιστικές και η βαθμολογική… καβάτζα που είχε εξανεμίζεται. Το κλίμα είναι βαρύ και ασήκωτο και ο Γιαννης Χατζηνικολάου βλέπει την καρέκλα του να τρίζει πιο έντονα από ποτέ.

Λένε ότι η κακή αρχή από νωρίς φαίνεται και κάτι τέτοιο ισχύει αφού μετά τον Πλατανιά που έκανε το κακό ποδαρικό το Σ/Κ , την ήττα γνώρισε και ο έτερος εκπρόσωπος μας στην Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στην έδρα του από τον Λεβαδειακό. Ένα ματς που ήταν μία «Ωδή στην Γκαντεμιά» αφού ο ΟΦΗ έστελνε την μπάλα στα δοκάρια, έχανε ευκαιρίες όμως ο Λεβαδειακός σκόραρε, μάλιστα για πρώτη φορά μακριά από την έδρα του φέτος και παίρνοντας το δεύτερο σερί διπλό επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, και τελικά ο πίνακας έγραψε 0-2.

Το κακό τρίτωσε με τον Ρούβα που γνώρισε μία συντριβή στην Γέργερη. Έχασε τα … αυγά και τα πασχάλια γνωρίζοντας ήττα με το εμφατικό 0-4 από την Προοδευτική. Ήττα με κάτω τα χέρια και κατάρρευση για τον Ρούβα που έφαγε μία δυνατή σφαλιάρα από την ομάδα του Κορυδαλλού. Επισκοπή και Α.Ο.Χ είχαν ρεπό και δεν έπαιξαν και προετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη Κυριακή για την Φούτμπολ Λιγκ 2.

Και μετά τις τρεις κηδείες ήρθε και ο ένας… γάμος. Ο Εργοτέλης έπιασε κορυφή στην Φούτμπολ Λιγκ μετά το 1-1 στα Μέγαρα με τον Βύζαντα σε ένα ματς που θα μπορούσε να το είχε πάρει αλλά και να το χάσει στο τέλος. Οπότε καλός ο πόντος και στο ρετιρέ πλέον συχνωτίζονται πέντε ομάδες με 15 βαθμούς, ανάμεσά τους και ο Εργοτέλης.

Εν κατακλείδι, το πρόσημο είναι αρνητικό από την βαθμολογική συγκομιδή των κρητικών ομάδων το περασμένο Σαββατοκύριακο όμως και οι ήττες είναι χρήσιμες για την δύσκολη συνέχεια αρκεί να βλέπεις τα αρνητικά και να τα διορθώνεις και να μην σε παίρνει από κάτω από τώρα…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook