Ο ΠΟΑ και οι άλλοι…

O Mανώλης Θέμελης ακτινογραφεί στο blog του στο athleticradio.gr την πορεία των ομάδων στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος μετά από πέντε αγωνιστικές.

Πέντε στροφές μετά την έναρξη του φετινού συρρικνωμένου Περιφερειακού πρωταθλήματος τα συμπεράσματα που αβίαστα βγάζουμε για τις 10 ομάδες που το απαρτίζουν είναι τα εξής:

ΠΟΑ. Μοιάζει με τρένο ασταμάτητο. Πιο αποφασισμένος από ποτέ για να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Πέντε στα πέντε και συνεχίζει….

Κισσαμικός. Αν και νεοφώτιστος επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που τον ήθελαν να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Αν δεν ανέβει θα οφείλεται στον ότι ο ΠΟΑ είναι πιο έμπειρος και έτοιμος αλλά και στο ότι “γκέλαρε” στην Βιάννο με τον Πατούχα.

Ερμής Ζωνιανών. Η ευχάριστη έκπληξη. Είναι ψηλά και θέλει να παραμείνει εκεί. Εντός έδρας είναι δυνατός και αυτό είναι ικανό να τον σώσει.

Γιούχτας. Καλή ομάδα αλλά έχει χάσει ήδη αρκετούς βαθμούς για διάφορους λόγους.

Ηρόδοτος. Δεμένο σύνολο, αλλά με δύο σερί ήττες δεν πας πουθενά. Μην ξεχνάμε ότι παίζει και όλα του τα ματς φέτος εκτός έδρας.

ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κρουσώνα έκανε ένα απογοητευτικό ξεκίνημα αλλά τώρα έστρωσε και ανεβαίνει βαθμολογικά.

ΟΦΙ. Έχει πάρει 4 βαθμούς και ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Πολλοί τον είχαν πεσμένο εξ αρχής, όμως τους διαψεύδει.

Πατούχας. Πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας αλλά παραμένει χαμηλά. Πολλοί τραυματισμοί και ατυχίες.

Αναγέννηση Ιεράπετρας. Απογοητεύει. Δεν κερδίζει με τίποτα και κάνει το χειρότερο ξεκίνημα τα τελευταία χρόνια στο περιφερειακό.

ΑΕΚ. Παραμένει χωρίς νίκη αν και παίζει μπάλα. Αν δεν πάρει τρίποντο άμεσα θα νιώθει την θηλιά να σφίγγει στον λαιμό της.

Γενικά το φετινό περιφερειακό έχει μέχρι τώρα σασπένς. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν και οι 13 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε. Λίγα ματς αλλά κάθε αγωνιστική υπάρχει και ένα ντέρμπι.

Είναι κούρσα ταχύτητας αλλά έχει ακόμα δρόμο…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook