“Mαύρη Κατάρα, Ανία, Βαρεμάρα”

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που έρχεται και τα «αστεία» σενάρια… περί Σούπερ Λικ 2.

Σε λίγες μέρες θα γίνει επιτέλους το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Βαθμολογικά βέβαια κάθε άλλο πάρα ντέρμπι είναι. Αλλά και στο.. τάβλι να παίζουν αντίπαλοι οι δύο τους, πάντα θα είναι ντέρμπι. Το δικό μας «Ελ Κλάσικο».

Δυστυχώς τα… τσεκούρια και τα «τόμαχοκ» του πολέμου έχουν βγει από καιρό. Ανακοινώσεις ένθεν κακείθεν. Χαρτοπόλεμος. Μία από τα ίδια κάθε χρόνο. Όπως λέει και το τραγούδι: “Mαύρη κατάρα, ανία βαρεμάρα».

Φέτος όμως το πράγμα χόντρυνε επικίνδυνα. Με δηλώσεις φωτοβολίδες κρότου – λάμψης. Δεν ξέρω αν τελικά οι περιβόητες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έγιναν σε άσχετο ταϊμινγκ. Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα ευφυής για να επιλέξει τυχαία να δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του περί της δημιουργίας Σούπερ Λιγκ 2 χωρίς την συμμετοχή του Ολυμπιακού δύο βδομάδες πριν την μεταξύ των δύο «αιωνίων»…  «μάχη».

Τώρα είναι που καίει το σίδερο. Άσχετα αν αυτή η σκέψη δεν πρόκειται να υλοποιηθεί ούτε όταν πεθάνει ο… Χαϊλάντερ. Για πολλούς και διάφορους λόγους γιατί αν δεν το ξεχνάμε υπάρχει και κάποια.. κυρία που την λένε, να δεις πως την λένε, κάτσε να θυμηθώ.. Α, ναι …ΟΥΕΦΑ.

Και όλοι εμείς οι απλοί, αδαείς και αγνοί φίλαθλοι λέμε με μία φωνή:

«Άντε να φύγετε όλοι σας και κάντε ο καθένας την Λίγκα σας όπως και με όποιους την θέλετε για να είστε πρώτοι και αρχηγοί να ησυχάσουμε». Όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο με τον.. γρύλλο.

Ειλικρινά προτιμότερο θα είναι τώρα που το ποδόσφαιρό μας πεθαίνει σε μία Ελλάδα που είναι στον γκρεμό να δημιουργηθεί μία Σούπερ Λιγκ 3 χωρίς Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ή τέλος πάντων όποιον σφετερίζεται την εξουσία θέλοντας και το καρπούζι και τα κουκούτσια αλλά και τον Καρπουζά μαζί.

Τους βαρεθήκαμε. Δεν το καταλαβαίνουν ότι κουραστήκαμε. Τα ίδια και ίδια. Δεν μας νοιάζει βρε αδερφέ, πως το λένε.

Οι αγνοί φίλαθλοι έχουν γυρίσει την πλάτη στο ποδόσφαιρο και δεν φταίει μόνο η οικονομική κρίση. Ανοίξτε επιτέλους λίγο τα μάτια σας και μην στρουθοκαμηλίζετε.

Η σαπίλα δεν διορθώνεται με μία μεγαλύτερη ή λιγότερη σαπίλα. Γιατί τότε η σαπίλα είναι πιο επικίνδυνη. Όταν κάτι είναι σάπιο, πετιέται και δημιουργείς κάτι νέο. Γιατί τώρα δύσκολα διορθώνεται κάτι παγιωμένο. Γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει θεραπεία.

Όχι μόνο κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Όλο το βασίλειο είναι σάπιο…

Καλό ντέρμπι….Και ο νοών νοείτω…

 

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook