«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…»

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τους διαιτητές από την Αθήνα που εξακολουθούν να ορίζονται στα ματς του 10ου ομίλου του Περιφερειακού αλλά και τον μη ορισμό διαιτητών από το Ηράκλειο στα μεταξύ των ομάδων μας ντέρμπι.

Το έχουμε θίξει και ξανά θίξει. Το λέμε και ξανά λέμε από το ραδιόφωνο. Το  γράφουμε και ξανά γράφουμε στο σαϊτ μας. Αλλά και που το λέμε και το γράφουμε το ακούμε μόνο εμείς. Απευθυνόμαστε μάλλον όμως σε κουφούς…

Και όμως η ΕΠΟ ΚΕΔ εξακολουθεί να στέλνει διαιτητές από την Αθήνα να διευθύνουν αγώνες για τον κρητικό όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος!

Έτσι και την 7η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή ορίστηκε να διαιτητεύσει το μας Αναγέννηση Ιεράπετρας – ΠΑΟΚρουσώνα ο κ. Περράκης του συνδέσμου Αθηνών. 

Το λέγαμε και πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος όμως το πράγμα καταντάει κουραστικό και εκνευριστικό.

Αν είναι δυνατόν εν έτει 2012 και με τα μύρια τόσα οικονομικά προβλήματα που πάνε να εξαφανίσουν τους πάντες να εξακολουθούν να δρουν και να αποφασίσουν τα «μεγάλα» κεφάλια της ΕΠΟ όπως έκαναν πριν από την κρίση.

Και μιλάμε για ερασιτεχνικά σωματεία. Λες και δεν έχουμε εμείς διαιτητές.

Βέβαια δεν είναι το μόνο παράλογο που συμβαίνει φέτος. Οι ομάδες του Ηρακλείου έχουν το δίκαιο αίτημα να παίζουν τα μεταξύ τους ντέρμπι Ηρακλειώτες διαιτητές.

Και είχε υπογράψει και ένα Πρωτόκολλο λέει το περασμένο καλοκαίρι μετά από μία συνάντηση στο Ρέθυμνο με το οποίο είχαν εισπράξει και την δέσμευση ότι από φέτος θα γίνονταν αυτό που ήθελαν. Εις μάτην όμως.

Φταίει ο Κισσαμικός, φταίει ο ένας, φταίει ο άλλος δεν ξέρω, το συμπέρασμα είναι ότι οι ομάδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα έσοδα της διαιτησίας πλέον. Και κάτι πρέπει να γίνει. Γιατί θα κινδυνέψουν να μην γίνουν ματς λόγω μη εξόφλησης του ρέφερι…

Πόσο να αντέξουν άλλωστε τα σωματεία. Που έχουν με μηδενικά έσοδα και ανύπαρκτη βοήθεια από την Πολιτεία.

Κάτι πρέπει να γίνει και επειγόντως. Η ΕΠΣΗ είπε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία. Μαζί της.

Για να δούμε. Εμείς το λέμε και θα το ξανά πούμε..

Αλλά και που το λέμε….Κάντε πάντως κάτι γιατί το Περιφερειακό πρωτάθλημα ακόμα δεν άρχισε και.. τελειώνει κιόλας. Είναι και μόλις 10 οι ομάδες βλέπετε…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook