Είναι ο ηγέτης του και επέστρεψε στα γκολ μετά από 15 μήνες

Ο Μανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τον βραχύσωμο μέσο που έχει πάρει στην… πλάτη του τον Εργοτέλη και φέτος οδηγώντας τον στην …”Γη της Επαγγελίας”…

Είναι αναντίρρητα ο φυσικός ηγέτης του Εργοτέλη. Η απόδοσή του αποτελεί βαρόμετρο για την συνολική απόδοση της ομάδας του.

Μπορεί να ακούγονται πολλά για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του όμως ο Nτιέγκο Ρομάνο… κλείνει τα αυτιά του και επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Εργοτέλη προς την άνοδο.

Είναι τα τελευταία χρόνια ο στυλοβάτης της ομάδας και το δίχως άλλο ο σοβαρός περυσινός του τραυματισμός ήταν μία από τις αιτίες του υποβιβασμού του Εργοτέλη. Μόλις 8 ματς πρόλαβε και έπαιξε.

Ο Αργεντίνος στο περυσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και έμεινε εκτός δράσης για έξι μήνες με το κενό του να μένει δυσαναπλήρωτο και ο Εργοτέλης να το πληρώνει.

Φέτος, χτύπα ξύλο, είναι γερός και δυνατός και επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς έχει πάρει από το χεράκι τον Εργοτέλη οδηγώντας τον ξανά στην Σούπερ Λιγκ.

Στον αγώνα με την Αναγέννηση Επανωμής μάλιστα επέστρεψε στα γκολ μετά από 15 μήνες και το ματς της περυσινής περιόδου με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, όταν και στην ήττα της Κρητικής ομάδας με 2-3 είχε σκοράρει δύο φορές.

Έκτοτε και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δεν ξανά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα όμως την περασμένη Κυριακή έσπασε… την γκίνια.

Ο 32χρονος βιρτουόζος μέσος έχει φέτος παίξει και στα 13 ματς της ομάδας του και μάλιστα κάνοντας γεμάτα 90λεπτα στα 12 από αυτά. Μόνο στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης έπαιξε 78′ και μετά έγινε αλλαγή. Από τότε έχει 10 σερί ματς που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό. Αυτό θα πει βασικός και αναντικατάστατος. Α, και ήπιε και τον καφέ του στο ματς με την Λάρισα σε ένα στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του κόσμου…

Τα σενάρια τον φέρνουν πότε στον Πλατανιά, πότε σε κάποια άλλη ομάδα, όμως ο ίδιος κόντρα σε όλα και με πράξεις οδηγεί τον Εργοτέλη στην… “Γη της Επαγγελιάς”.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη στηρίζουν πολλά πάνω του και ο Σίνισα Γκόγκιτς τον θεωρεί.. προπονητή στο γήπεδο και σε αυτό το νεανικό σύνολο που έχει δημιουργήσει δεν περνάει καμία σκέψη για ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Άλλωστε τα 5 χρόνια που βρίσκεται στο Ηράκλειο είναι υπέρ πολύτιμος και αγαπητός.

Μικρός στο δέμας, μεγάλος στην κλάση. Ο βραχύσωμος μέσος που έχει πάρει στην πλάτη του τον Εργοτέλη και φέτος…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook