Οι προσδοκίες για τις Κρητικές ομάδες το 2013

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το τι προσδοκά το 2013 η κάθε Κρητική ποδοσφαιρική ομάδα που παίζει στις Εθνικές κατηγορίες.

Νέα χρονιά με ελπίδες, προσδοκίες και όνειρα για όλες τις ομάδες. Αλλάζει η χρονιά, αλλάζει και η ψυχολογία. Όμως τα προβλήματα μένουν και σε κάποιες περιπτώσεις διογκώνονται.

Για να δούμε όμως τι πραγματικά προσδοκάνε το 2013 οι Κρητικές ομάδες που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο.

ΟΦΗ

Η νέα χρονιά για τον ΟΦΗ σημαίνει ότι ο αγώνας για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας συνεχίζεται και γίνεται ακόμα πιο έντονος. Αν φύγει αυτός ο βραχνάς τότε σίγουρα η ομάδα θα ορθοποδήσει και θα κινηθεί σε άλλη ρότα. Το θέμα της αδειοδότησης για την επόμενη χρονιά αποτελεί το νούμερο ένα στόχο για να μην έχει και το επόμενο καλοκαίρι προβλήματα. Αγωνιστικά θα ήθελε να σωθεί όσο γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα και να αναδείξει νέους παίκτες που θα τον στελεχώσουν και τα προσεχή χρόνια.

 

Εργοτέλης

Στόχος η άνοδος. Η επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν και να ξαναβρεί την χαμένη του ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Να ξανά γίνει ο Εργοτέλης της συνέπειας και να είναι και πάλι το καλό παράδειγμα προς όλους. Σίγουρα θα πρέπει να λύσει και το γηπεδικό του θέμα και να προσπαθήσει να προσελκύσει όσο γίνεται περισσότερους φιλάθλους.

 

Πλατανιάς

Η Χανιώτικη ομάδα θα ήθελε να καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ως ομάδα Σούπερ Λιγκ. Αν το 2012 ήταν η χρονιά που γιγαντώθηκε, το 2013 θα είναι η χρονιά που η θέση του στην πρώτη κατηγορία παγιώνεται. Ο Πλατανιάς έχει οικονομική συνέπεια και φυσικά αν παραμείνει έτσι θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς καλούς παίκτες αρκεί να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια».

 

Ρούβας

Η ομάδα της Γέργερης  θα πρέπει να φορτσάρει για να σώσει την κατηγορία. Βασικός στόχος της είναι να βρει και έναν προπονητή που θα στεριώσει. Κυρίαρχο θέμα είναι και το να φτιάξει το γήπεδο του που οι διαστάσεις του είναι μικρές.

 

Α.Ο.Χανιά

Ο ΑΟΧ στοχεύει και αυτός στην παραμονή του και στηριζόμενος σε Κρητικούς κυρίως παίκτες να αναδείξει το τοπικό στοιχείο. Υπ΄ αριθμόν ένα στόχος είναι να βρει την φόρμουλα με τον έτερο εκπρόσωπο του νομού για να συνυπάρξουν αρμονικά και να μπορεί να παίζει και αυτός στο γήπεδο των Περιβολιών. Βασικός στόχος είναι να βελτιώσει και την οικονομική του κατάσταση.

 

Επισκοπή

Η ομάδα του Ρεθύμνου κάθε χρόνο κάνει και ένα βήμα. Έτσι και το 2013 θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Η άνοδος στην νέα Φούτμπολ Λιγκ είναι στόχος που μπορεί να υλοποιηθεί αφού έχει τις βάσεις για να κάνει το κάτι παραπάνω.

 

Κάθε ομάδα έχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της. Το 2013 θα είναι δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο όπως και για τον Ελληνικό αθλητισμό.

Τα όνειρα όμως επιτρέπονται και οι φίλαθλοι θέλουν μέσω των ομάδων τους να πάρουν την χαρά που κάποιοι του στέρησαν.

Ευχή μας είναι όλες οι Κρητικές ομάδες να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Καλή Χρονιά και πάντα υγεία !!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook