Και όμως γυρίζει…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την παλικαρίσια νίκη – πρωτιάς του Εργοτέλη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών κόντρα στα προβλήματά του και το διοικητικό αδιέξοδο.

Η χρονιά που μας άφησε δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Εργοτέλη. Η παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη από τον προεδρικό θώκο της ομάδας, άφησε «ακέφαλη» διοικητικά την Κρητική ομάδα που αναζητάει πλέον λύσεις επιβίωσης.

Η νέα χρονιά φέρνει τον Εργοτέλη στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του, με την αβεβαιότητα να είναι  εμφανής και την αγωνία για τις εξελίξεις να έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Ο Εργοτέλης των τόσων προβλημάτων έπρεπε να παραμελήσει τα προβλήματά του και να παίξει ένα κρίσιμο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Όλα όμως πήγαν στραβά από την αρχή… Γκολ στο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους και 0-1. Βροχή, κρύο και άδειες κερκίδες συνέθεταν το σκηνικό της αναμέτρησης. Η ψυχολογία στα.. τάρταρα και όλοι είχαν στο μυαλό τους το ίδιο βασανιστικό ερώτημα.. Γυρίζει το ματς;

Και όμως γυρίζει… Διπλό ημίχρονο, άσος τελικό. Ο Εργοτέλης ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη και με τέσσερα γκολ ξέσπασε πάνω στην Αναγέννηση Γιαννιτσών επικρατώντας τελικά με 4-1.

Έκανε μία ανατροπή παλικαρίσια και έπιασε την κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ αφού ο Απόλλωνας Σμ. έχασε με 1-0 από τον Πανσερραϊκό.

Μία πολύ σημαντική νίκη από κάθε άποψη που έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Μία νίκη- κατάθεση ψυχής από όλους που φωνάζουν ότι είναι κρίμα και άδικο να πάνε στράφι ο κόπος και ο ιδρώτας όλων τόσων μηνών.

Το ματσάκι χθες, που λέει και η διαφήμιση, μπορεί να γύρισε όμως αν δεν βρεθεί σύντομα λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ομάδα για να.. «Γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ» που έγραψε και ο Ελύτης.

 Όλοι κάνουν υπομονή στην ομάδα και αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

Αισιόδοξη εμφανίζεται η διοικούσα Επιτροπή – σωτηρίας της ομάδας όμως όλα θα φανούν στην πράξη.

Καλή η πρωτιά αλλά αν δεν βρεθεί σύντομα λύση τότε τα προβλήματα θα γονατίσουν τον Εργοτέλη, αν και η «Ιδέα θα πεθάνει τελευταία» που έγραφε και ένα πανό χθες στο Παγκρήτιο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook