“H ζωή με τους… Πι”

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τα δύο Πι του ΟΦΗ (Περογαμβράκης και Παπάζογλου) που τον οδήγησαν στην σημαντική νίκη κόντρα στον Αρη και έκαναν και το τρίτο.. Πι της παρέας (Πετράκης) να χαμογελάει για την συνέχεια.

 Μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να τελειώσει όσο γίνεται γρηγορότερα την υπόθεση παραμονή και να μην τρέχει στο τέλος πέτυχε ο ΟΦΗ επικρατώντας του Αρη με 2-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Ξάνθη, ο ΟΦΗ μεταμορφώθηκε, προς το καλύτερο, αυτήν την φορά και πήρε ένα τρίποντο μείζονος σημασίας κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι χαμηλά στην βαθμολογία.

Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι νίκες κόντρα σε ομάδες που θεωρούνται ανταγωνίστριες σημαίνουν έξι και όχι τρεις βαθμοί αφού και εσύ νικάς και ο στερείς από τον αντίπαλο βαθμούς.

Υπάρχει ζωή λοιπόν στον ΟΦΗ που μπήκε σε αυτήν την καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος, τετράδα αγώνων, με Αρη, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Κέρκυρα με το δεξί και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια κλείνοντας στόματα και διαψεύδοντας τις.. Κασσάνδρες.

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι έχει την στόφα μεγάλης ομάδας και ότι η φανέλα του είναι βαριά αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και τις αποχωρήσεις προπονητή και παικτών.

Με την βοήθεια του κόσμου του έφτασε στην νίκη και δείχνει ότι.. «Υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΟΦΗ».. Αρκεί να έχει πάθος και πίστη και να δείξει σταθερότητα.

Για να φτάσει σε αυτήν την νίκη που τον ανέβασε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, χρειάστηκε όμως την βοήθεια των.. Πι.

«Η ζωή του Πι» είναι ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που παίζεται στις αίθουσες αυτές τις μέρες και έχει σαρώσει στις κριτικές. Μια ταινία που αξίζει να την δεις.

Έτσι και ο ΟΦΗ με τους δύο.. Πι, Περογαμβράκη και Παπάζογλου, να σκοράρουν επικράτησε τους Αρη με 2-0 και έκανε και το.. τρίτο Πι της παρέας, Πετράκη, να χαμογελάει και να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

Μετά το τέλος του ματς γελούσαν από ικανοποίηση και τα… μουστάκια του ικανού Κρητικού κόουτς, που ανέλαβε τιμονιέρης στον ΟΦΗ σε μία δύσκολη χρονική περίοδο και δείχνει ικανός να τον οδηγήσει στην παραμονή. Πέτυχε την πρώτη του νίκη στον πάγκο του ΟΦΗ και συνεχίζει…

Σίγουρα ο δρόμος από δω και πέρα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως η Κρητική ομάδα δείχνει αποφασισμένη να τα καταφέρει και ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το.. τομάρι της.

Άλλωστε με νίκες σαν και αυτήν που πέτυχε κόντρα στον Αρη, καταφέρνεις να επιβιώσεις και όταν στο τέλος κάνεις ταμείο θα φανεί η αξία της…

Πέρογαμβράκης και Παπάζογλου αν συνεχίσουν έτσι θα οδηγήσουν εκ του ασφαλούς τον ΟΦΗ στον στόχο του δείχνοντας ότι η «Ζωή με τους Πι» είναι ωραία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook