Χθες η ζάχαρη, σήμερα τα δίχτυα, αύριο τι;

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τα αλλεπάλληλα κρούσματα δολιοφθοράς που συμβαίνουν στα Χανιά και προκαλούν τον φόβο ότι ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα.

Στον θαυμαστό χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου λέμε συνεχώς ότι τα έχουμε δει όλα. Όμως η πραγματικότητα μας διαψεύδει καθημερινά.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απρόβλεπτο στην ζωή από όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό μας γίγνεσθαι.

Κατά το παρελθόν είχαμε δει κομμένα δοκάρια και καμένο χορτάρι και άλλες πολλές ομορφιές στα γήπεδα που είναι.. ξέφραγα αμπέλια και όποιος θέλει μπαίνει όποτε θέλει και κάνει ότι γουστάρει.

Έτσι και στα Χανιά. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε το εξής φοβερό και τρομερό αλλά άκρως.. Ελληνικό.

Απίστευτη, όσο και αδιευκρίνιστης σκοπιμότητας, δολιοφθορά σημειώθηκε στο υπό κατασκευήν τότε γήπεδο των Περιβολίων!

Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του γηπέδου και έβαλαν… ζάχαρη στα ντεπόζιτα των εκσκαφέων προκειμένου να εμποδίσουν τις εργασίες ανακατασκευής που γίνονταν.

Μάλιστα οι δράστες… έσπασαν και τα τζάμια στις μπουλντόζες κινώντας τις υποψίες των εργατών που είδαν τις ζημιές το πρωί της επόμενης μέρας και δεν έβαλαν μπροστά τις μηχανές ώστε να προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές.

Απίστευτο;

Και όμως έχει και συνέχεια. Την περασμένη Δευτέρα είχαμε και νέο κρούσμα δολιοφθοράς στα Χανιά. Όπως ανακοίνωσε ο Α.Ο.Χανιά “άγνωστοι” έσκισαν τα δίχτυα των τερμάτων στο Εθνικό Στάδιο της πόλης  όπου μάλιστα μετά από δύο μέρες η Χανιώτικη ομάδα θα αντιμετώπιζε για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2 την Καλαμάτα.

Ναι, έκοψαν τα δίχτυα. Τι κατάλαβαν θα μου πείτε. Μπράβο σε όποιον το έκανε, είναι μάγκες. Σκίσαν τα δίχτυα και έκαναν την μεγάλη μαγκιά. Φοβεροί.

Ανά πάσα στιγμή λοιπόν ο καθένας κάνει ότι του… καπνίσει και προκαλεί ζημιά σε Δημόσια περιουσία. Ούτε φύλαξη, ούτε τίποτα. «Μπάτε σκύλοι αλέστε»!

Τους τελευταίους μήνες στα Χανιά έχουν γίνει πράγματα που δεν τιμούν κανένα. Οι κόντρες συνεχίζονται και έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Χθες είχαμε το περιστατικό με την ζάχαρη, σήμερα αυτό με το με τα κομμένα δίχτυα, αύριο αλήθεια τι;

Ο φόβος για να μην έχουμε κάτι ακόμα χειρότερο υπάρχει και μακάρι να μην επαληθευτούμε.

Λέμε συνεχώς ότι τα έχουμε δει όλα όμως τα γεγονότα μας διαψεύδουν… Ας ελπίσουμε να μην έχουμε στο άμεσο μέλλον δυσάρεστες καταστάσεις γιατί τα πάντα κρέμονται σε μία κλωστή…

Η λεπτή κόκκινη γραμμή άλλωστε έχει ξεπεραστεί προ πολλού… Και είναι κρίμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook