Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά!

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τον ΠΟΑ που έγινε και μαθηματικά η πρώτη ομάδα από τον 10ο όμιλο που θα λάβει μέρος στην ενοποιημένη κατηγορία Γ΄και Δ΄Εθνικής.

Ήταν, είναι και θα παραμείνει το φαβορί της κατάκτησης του τίτλου στον φετινό.. «κολοβό» όμιλο της Κρήτης στο Περιφερεικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΟΑ  από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν η ομάδα που όλοι έλεγαν ότι θα κόψει πρώτη το νήμα στο μικρό αλλά απαιτητικό 10ο όμιλο του Περιφερειακού.

Μένουν τέσσερις μόλις αγωνιστικές για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και τελικά πάρει τον τίτλο πάντως μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής και την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο νέο ενοποιημένο πρωτάθλημα Γ΄και Δ΄εθνικής.

Η ομάδα του Ατσαλένιου πανηγυρίζει την επιστροφή της εκεί όπου ανήκει. Στις Εθνικές κατηγορίες.

Όλα τα προγνωστικά ήταν μαζί του. Είχε όλο το «πακέτο» για να ανέβει. Καλή ομάδα με ταλαντούχους νέους αλλά και έμπειρους παίκτες. Καλό προπονητικό τιμ. Κόσμο και σωστή διοίκηση.

Τίποτα δεν ήρθε τυχαία. Υπήρξε ένα τριετές πλάνο που τηρήθηκε στο ακέραιο. Ο ΠΟΑ υλοποίησε τον στόχο του που είχε θέσει όταν υποβιβάστηκε την σεζόν 2009-10.

Με παιδιά από τις ακαδημίες να έρχονται συνεχώς στην πρώτη ομάδα και σωστή δουλεία όλα γίνονται. Αρκεί να υπάρχει πλάνο και όραμα.

Φέτος ο ΠΟΑ από την αρχή είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μετά από 14 αγωνιστικές έχει 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Ερμή Ζωνιανών.

Έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 22 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 9 γκολ παθητικό.

Δίκαια είναι εκεί που είναι και δικαιαότατα θα παίζει στην ενοποιημένη κατηγορία που θα προκύψει του χρόνου.

Οι βάσεις έχουν μπει για να μην γίνει ομάδα.. ασανσέρ αλλά να σταθεροποιηθεί στις Εθνικές κατηγορίες.

Ιστορικό σωματείο ο ΠΟΑ. Καμάρι του Ατσαλένιου.

Ο Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου ιδρύθηκε το 1951 από Μικρασιάτες πρόσφυγες οι οποίοι κατοικούσαν στο προάστιο του Ηρακλείου Κρήτης, Ατσαλένιο.

Το 1964 ο “Ατσαλένιος” έκανε το μεγαλύτερο βήμα του αγωνιζόμενος στη Β΄Εθνική.

Από το 2004 αγωνιζόταν στη Γ΄Εθνική, όπου την σεζόν 2009-2010 τερμάτισε 14ος και υποβιβάστηκε στην Δ΄Εθνική.

Τώρα επιστρέφει εκεί όπου ανήκει…Μπράβο σε αυτούς που το πίστεψαν και δεν τα παράτησαν στα δύσκολα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook