Ομάδα του μήνα Φεβρουαρίου ο Πλατανιάς

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Χανιώτικης ομάδας προς το καλύτερο τον τελευταίο μήνα που την οδηγεί στην παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ.

Άλλη ομάδα είναι ο Πλατανιάς τον τελευταίο μήνα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, προς το καλύτερο, εν συγκρίσει με τους πρώτους δύο μήνες της παρουσίας του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο της όταν και έβλεπε την νίκη με το.. κιάλι.

Από τα τέλη Νοέμβρη όταν και κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στα Περβόλια στο ντεμπούτο του διαδόχου του Γιάννη Χατζηνικολάου, ο Πλατανιάς για δύο περίπου μήνες ..σέρνονταν.

Η μία ήττα διαδέχονταν την άλλη και η μία κακή εμφάνιση ήταν η συνέχεια της προηγούμενης. Η ομάδα έχανε την βαθμολογική της.. καβάτζα και έβλεπε τους διώκτες της όχι μόνο να πλησιάζουν επικίνδυνα αλλά και να τον ξεπερνάνε βαθμολογικά.

Αποκορύφωμα ήταν όταν μετά την ήττα από Ξάνθη με 2-0 την 20η αγωνιστική που βρέθηκε στην προτελευταία θέση. Η ομάδα πήγαινε με αυτόματο πιλότο στην Φούτμπολ Λιγκ αφού και τα εσωτερικά προβλήματα της ήταν έντονα, αλλά και οι μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη, σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις ικανών παικτών να μην δίνουν στον Πλατανιά κάτι το ουσιαστικό.

Όμως εντελώς ξαφνικά όλα άλλαξαν. Σαν ένα… Θεϊκό άγγιγμα να μεταμόρφωσε την ομάδα προς το καλύτερο.

Νίκη με τον Αρη με 2-0 στα Περβόλια την 21η αγωνιστική στις 11 Φεβρουαρίου, νίκη στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ με 1-3 στις 18 Νοεμβρίου την 22η και το καλό.. τρίτωσε την περασμένη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου με την νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική.

Ένας μαγικός μήνας για τον Πλατανιά. Η ομάδα του.. μήνα πήρε 9 υπέρ- πολύτιμους βαθμούς, έφτασε τους 27 και σκαρφάλωσε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Τίποτα βέβαια δεν έχει κριθεί ακόμα. Χρειάζεται προσοχή αλλά η εντυπωσιακή του βαθμολογική συγκομιδή τον Φεβρουάριο τον φέρνει μία.. ανάσα από την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. Και είναι και τους «8» του Κυπέλλου. Σε φουλ φόρμα.

Και με αλχημείες του Αγγελου Αναστασιάδη που όλες του βγήκαν. Με MVP παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Όπως ο Ναζλίδης, και ο Δημήτρης. Πλέον ο Πλατανιάς έχει την στόφα και τα χαρακτηριστικά που διέπουν τις ομάδες που έχει δουλέψει κατά καιρούς ο προπονητή της.

Δύναμη, πάθος και πίστη για την νίκη. Είναι η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη. Πήρε τα ρίσκα του, έκανε τις ρήξεις του αλλά από ότι φαίνεται όλα έγιναν βάση πλάνου και κρίνονται θετικά εκ του αποτελέσματος.

Πλέον ο Πλατανιάς δεν έχει μόνο έναν καλό προπονητή αλλά διαθέτει και μία καλή ομάδα. Και αν διαχειριστεί σωστά τις νίκες του Φλεβάρη, θα φιγουράρει και του χρόνου στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Μένουν ακόμα επτά αγωνιστικές. Με νίκη στην Κέρκυρα το προσεχές Σάββατο η παραμονή θα είναι πιο κοντά από ποτέ…. Και θα έχει δώσει και τον Μάρτιο συνέχεια στις νίκες του Φλεβάρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook