Πολύ.. κουφό ανέκδοτο αυτό που συνέβη με τον.. Κουφό

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το ανεξήγητο και αναίτιο διαζύγιο του Στέργιου Κουφού με τον ΑΓΟΡεθύμνου.

Τελικά κάποια πράγματα στην ζωή είναι απρόβλεπτα. Και αναίτια. Και έρχονται εκεί που δεν  το περιμένεις. Έτσι.. ξαφνικά που λέει και το τραγούδι του Ρέμου ήρθε το διαζύγιο του ΑΓΟΡεθύμνου με τον προπονητή Στέργιο Κουφό.

Από το πουθενά έσκασε η βόμβα. Δίχως λόγο και αφορμή. Ή υπήρχε αιτία; Και αν ναι ποια πραγματικά ήταν; Φυσικά όχι αυτή που βγήκε προς τα έξω και έχει να κάνει με την ήττα με τον Πανελευσινιακό και την κακή εμφάνιση στο νικηφόρο όμως ματς με τον Αρη.

Γιατί αν ισχύουν αυτά είναι αστεία. Δεν μπορείς να σβήνεις.. μονοκονδυλιά όλα αυτά τα υπέροχα που έγιναν επί ημερών Κουφού στο Ρέθυμνο.

Και σίγουρα αστείες ακούγονται οι.. φήμες ότι το ματς με την Ελευσίνα «μύριζε» στοιχηματικά. Δηλαδή ο ΑΓΟΡ δεν μπορεί να χάσει ακόμα και από ομάδα που μάχεται για την παραμονή; Έγινε ξαφνικά Μαϊμι Χιτ να κερδίζει μέσα έξω;

Προσωπικά ξενέρωσα μόλις άκουσα τα περί απομάκρυνσης Κουφού. Και σκέφτηκα τα περί αγνωμοσύνης. Και άλλα πολλά.

Γιατί ο ΑΓΟΡ έζησε τις πιο ένδοξες μέρες με τον Κουφό στον πάγκο. Έπαιξε και τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Και μπήκε και στην τετράδα του πρωταθλήματος. Και φέτος είναι πέμπτος. Παίζοντας καλό και ελκυστικό μπάσκετ.

Φυσικά δεν ξέρω τι πραγματικά συνέβη. Αλλά κρίνω βλέποντας τα απ΄έξω. Και βάση των αποτελεσμάτων. Και της πορείας του Στέργιου Κουφού στον πάγκο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Πριν από δύο μόλις μήνες όλοι στο Ρέθυμνο τον στήριζαν και έλεγαν ότι παρά το πρόβλημα υγείας του θα παραμείνει στην ομάδα. Και έχυναν…  «κροκοδείλια» από ότι φαίνεται ο δάκρυα.

Και μετά όλα άλλαξαν άρδην. Έτσι είναι η μοίρα των προπονητών. Ακόμα και των θεωρούμενων ως «ακλόνητων».

Το είχε πει κάποτε σωστά άλλωστε ο μεγάλος Στιβ Γιατζόγλου ότι ακλόνητες στην Ελλάδα είναι μόνο οι στήλες στον Παρθενώνα.

Τελικά το πιο.. κουφό ανέκδοτο ακούστηκε φέτος από Ρέθυμνο μεριά…

Και ήρθε λίγες μετά τις δηλώσεις του Στέργιου Κουφού ότι αν ήταν στην Αμερική με το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του θα τον λάτρευαν…

Τελικά όχι μόνο δεν τον λάτρεψαν αλλά τον έδιωξαν…

Ελλάς το μεγαλείο σου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook