Εδώ η προκήρυξη, εκεί η προκήρυξη, που είναι η προκήρυξη;;

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την νέα καθυστέρηση στην δημοσιοποίηση της προκήρυξης της Γ΄κατηγορίας και τις Κρητικές ομάδες που είναι στο.. περίμενε, βαδίζοντας στο.. άγνωστο.

Εδώ η προκήρυξη, εκεί η προκήρυξη, που είναι η προκήρυξη; Κάπως έτσι.. παίζεται το παιχνίδι για τις ομάδες της νέας Γ΄κατηγορίας που είναι ακόμα στο.. περίμενε.

Τον Ιούνιο περιμέναμε την προκήρυξη για την νέα κατηγορία, για τον Ιούλιο μετατέθηκε, και τώρα πάμε για Αύγουστο που είναι.. παχιές και οι μύγες.

Η καθυστέρηση, της καθυστέρησης, ω καθυστέρηση δηλαδή. Για τι προγραμματισμό να μιλάμε άλλωστε σε αυτήν την χώρα.

Αν και όλοι περίμεναν να εγκριθεί το τελικό κείμενο στο Δ.Σ της ΕΠΟ το περασμένο Σάββατο, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και αποφασίστηκε να περιμένουν τις εξελίξεις στην Φούτμπολ Λιγκ.

Το αρχικό σχέδιο των δύο ομίλων των 14 ομάδων για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία φαίνεται πως θα αλλάξει, καθώς αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και υπάρχει το ενδεχόμενο μείωσης του αριθμού των ομάδων και της δημιουργίας ενός ομίλου.

Τώρα σωθήκαμε δηλαδή. Άλλο σούπερ ανοργάνωτο πρωτάθλημα. Το ένα φέρνει το άλλο και οι ομάδες κάνουν μεταγραφές, ξεκινάνε προετοιμασία χωρίς να ξέρουν τους όρους του πρωταθλήματος που θα μετέχουν.

Και σε ποιο όμιλο θα είναι. Η μαγεία του.. αγνώστου. Έτσι αποφασίστηκε να παραταθεί η διορία δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων ως τις 31 Ιουλίου.

Από την περασμένη Τρίτη, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, θα μπορούν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής να δηλώνουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, με την Ελληνική Ομοσπονδία να δίνει στη δημοσιότητα την απαραίτητη φόρμα προς συμπλήρωση.

Οι ομάδες καλούνται να πληρώσουν και παράβολο 500 ευρώ αλλά και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.

Και στην συνέχεια, στις 2 Αυγούστου, πρώτα ο Θεός, θα γίνει επιτέλους ο καταρτισμός των ομίλων. Και έπεται η κλήρωση.

Για την έναρξή του βέβαια, ούτε λόγος, αν και λογικά θα πάει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες της Κρήτης καίγονται φυσικά και ακόμα δεν ξέρουν αν του χρόνου αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ που είναι και το μεγάλο όνομα της κατηγορίας.

Γενικά βαδίζουν στο.. άγνωστο. Πρωτότυπο θα μου πείτε για την χώρα μας αυτό. Να υπάρχει αβεβαιότητα. Στην Ελλάδα που είναι όλα.. λυμένα και προγραμματισμένα;

Υπομονή λοιπόν και κάποια στιγμή θα έρθει και η προκήρυξη. Όλα είναι πιθανά. Ακόμα και η παγκόσμια πρωτοτυπία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς προκήρυξη. Στα τυφλά.

Κάτι τέτοιο ακόμα δεν το έχουμε δει στην Ελλάδα. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά…

Που είναι η προκήρυξη, οεο;

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook